Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Devlet Hastanesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan, Yavuz, Alaplı Devlet Hastanesindeki eksikleri bildiklerini bu eksikleri gidermek için gerekli çalışmalara başladıklarını söyledi.
Öncelikle Kadın doğum doktoru hastaneye gelmesi için girişimde bulunduklarını ifade eden Yavuz, “ Alaplı Devlet hastanesinin herek fiziki gerekse doktor yönünden eksikleri olduğunu biliyoruz. Öncelikle doktor sorunu çözmek için çalışma başlattık. En önemli eksiklerden biri olan Kadın doğum doktoru için girişimlerimiz oldu. Önümüzdeki günlerde inşallah hastanemize bir kadın doğum doktoru gelecek. Diğer bölümler içinde doktor talebimiz oldu. Hastanemizi daha modern bir hastane yapmak için teşkilat olarak her zaman hazırız” diye konuştu.
Başhekim Doktor Zülkifar Çelik’de, acilen kadın doğum doktoru ihtiyacı olduğunu belirterek, “2013 yılında hastanemizde 125 bin civarında hasta muayene olmuş. 
Bu gerçekten çok büyük bir rakam hastanemizde doktor eksiği vardı. Biz birçok girişimde bulunduk. Bu konuda siyasetçilerimizden de destek bekliyoruz” dedi.