Kamuoyunda “Kan bağışı insan sevgisinin en saf halidir” Sloganıyla toplumun her  kesimi tarafından yararları anlaşılan kan bağışı , Alaplı’da Merkez Cami önündeki kampanya ile başladı.

Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şoförler ve otomobilciler esnaf odası Başkanlığı ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Kan bağışı kampanyasını Cumhuriyetimizin 93’üncü yıl dönümünde yapmak istediklerini ifade eden Gelgeç, “ Kızalay Alaplı Şubesi desteği ile Şoförler ve otomobilciler esnaf odası Başkanlığı ile birlikte Cumhuriyetimizin 93’üncü yılında kan bağışı kampanyası düzenlemeye kadar verdik. Oda üyelerimizin yanı sıra kampanyaya vatandaşlarımızda büyük bir destek veriyoruz. Kan bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza ve oda üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Kemal Çam da, Kan bağışı kampanyasına destek veren herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Kampanyaya, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye Meclis üyeleri ve Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit destek verdi.

(Haber: Cem Sürmeneli)