Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri hazırladıkları “Birbirimize İhtiyacımız Var” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi.
MYO Kapalı spor salonunda düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek vermek isteyen öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu.
BEÜ Alaplı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden yaptığı açıklamada, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek olan öğrencilere teşekkür ettiğini söyledi.
Öğrencilerin hazırladığı projeler her zaman önemli olduğunu anlatan Henden,  “Kan bağışı çok önemli, sürekli bir ihtiyaç bunun önemini öğrencilerimize sürekli anlatıyoruz. 26 öğrencimizde Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlediler. Öğrencilerimiz projeye çok güzel çalışmışlar. Okul olarak düzenlediğimiz kan bağışı kampanyalarında en fazla 100 ünite kan toplanırdı. Bu gün öğlene kadar 150 ünite oldu. Öğrencilerimizin bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
Proje sorumlusu Elektronik Teknolojileri 2. Sınıf öğrencisi Kürşat Emre Şahin de, Sosyal sorumluluk sahibi öğrenciler olduklarını belirterek, “26 arkadaşımızla birlikte bir proje hazırlamaya karar verdik. “Birbirimize ihtiyacımız var.” adını koyduğumuz projeyi bütün sınıf arkadaşlarımızı anlatarak davet ettik. Sosyal paylaşım sitelerinde duyuru yaptık. Arkadaşlarımız da projemize destek vermek için kan bağışı kampanyasına katıldılar. Kan bağışında bulunan tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (Haber Cem Sürmeneli)