Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesinde, Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Uzman Dr. Vildan Kaçar’ın Antalya iline tayini çıkması nedeniyle hastane personeli tarafından veda töreni yapıldı.

Hastane yemekhane salonunda düzenlenen veda törenine  hastane personeli katıldı. Hastanenin Başhekimi Fatih Akca konuşmasında şunları söyledi: Meslek hayatımızda mutlaka ayrılıklar ve başlangıçlar oluyor ve her ayrılık bizim için bir başlangıç oluyor ve bu nedenle güzel anılar bırakmak herkese nasip olmaz. Bu gün burada çok değerli meslektaşımızı uğurluyoruz. Vildan hocamız bugüne kadan hastanemize birçok hizmetler vermiştir. Bu nedenle kendisine vermiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Törene konuşan Uzman Dr. Vildan Kaçar, “Öncelikle benim için burada düzenlemiş olduğunuz törenden dolayı sizlere sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Hepinizin benim kalbimde ayrı bir yeri var ve sizleri çok seviyorum.Burada çalıştığım süre içersinde daima birlik ve beraberlik gördüm. Herkes sevgiyle işlerini yapıyorlar, burayı ve sizleri daima çok özleyeceğim ve teşekkür ediyorum” sözleri ile düşüncelerini söyledi.