MÜSİAD Zonguldak Şubesi, üye ziyaretleri kapsamında yeni üyeliği kabul olan MFA Genel Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Uzun’u işyerinde ziyaret etti. Murat Uzun ve Şirket ortağı Fatih Furtun ile birlikte üretim yerini gezen MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri toz ve gaz maskelerini inceledi.

Çalışmaları hakkında bilgiler veren Murat Uzun, aynı anda farklı ürün çıkartabilen bir başka fabrika olmadığına dikkat çekerek hedeflerinin önce Avrupa sonra da Dünyada ilk sıralarda yer almak olduğunu vurguladı. Sıfırdan mücadele ederek bu noktalara geldiklerini söyleyen Murat Uzun, “Çaydamar’da yeni yerimizin yakında temelini atacağız. Buranın tahsisinde Valimiz Sayın Ali Kaban’ın büyük desteğini gördük. Amacımız üretimde Zonguldak’ı marka haline getirmek. Başka yerlerde bu fabrikayı kurmam için çok önerilerde bulunuldu ama biz Zonguldak kent merkezinin kalkınmasını ve istihdamın sağlanması için özellikle merkezi istedik. İnşallah bölgemize ve ülkemize daha faydalı işler yapacağız” dedi.
Fabrikadan ve hedeflerden etkilendiğini söyleyen MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Murat ve Fatih kardeşlerimizin geldiği noktadan gurur duyduk. Zonguldak adına önemli bir girişim. Avrupa ve hatta Dünyaya ürün satabilecek çok nadir girişimcilerimiz, işadamlarımız var. Bu tür kurumlarımızı bireysel olarak da desteklemek önlerini açmak gerekir. İnşallah, yeni açacakları fabrika ile de Zonguldak’a ve Türkiye’ye yeni bir vizyon kazandıracaklar” dedi.