Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ankara’daki hastanelerde tedavi gören hemşehrilerini ziyaret etmeye devam ediyor. Genel Kurul çalışmalarının yoğun geçtiği haftada Ankara’da çeşitli hastanelerde tedavilerine devam edilen hemşehrilerini ziyaret eden Ulupınar, hasta vatandaşlarla yakından ilgilendi ve sağlık durumları hakkında bilgiler aldı.
İlk olarak Devrek Yılanlıca Köyü’nde patpat kazası geçiren Bayram Kiren’i Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret eden Ulupınar, ardından Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne geçerek, burada kalp ameliyatı olan Ali Bal’ı ziyaret etti. Daha sonra Demetevler Onkoloji Hastanesi’ne geçerek, burada lösemi tedavisi gören Koray Akyol’un durumu hakkında doktorlarından bilgi alan Ulupınar, ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavisine devam edilen Cuma Dokucu bebeği ziyaret etti.
Milletvekili Ulupınar, son olarak da Sincan Lokman Hekim Hastanesi’ne geçerek, burada anjiyo olan Devrek Belediye personellerinden Muharrem Dikmen’e “geçmiş olsun” dileğinde bulundu.
Milletvekili Ulupınar, hasta ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Ankara’da hasta yatağında tedavi gören hemşehrilerimizin hep yanlarında olmaya çalışıyoruz. Fırsat buldukça moral olarak ziyaretlerime devam ediyorum. Ziyaretlerimizle hastalarımıza moral verdik. Bu hemşehrilerimizin sağlık durumları iyiye gidiyor, daha da iyi olacak. Hastalarımıza Allah’tan sağlık ve sıhhat diliyorum. Dualarımız onlarla birlikte. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum” dedi.