AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ankara’da bulunan çeşitli hastanelerde tedavi gören hemşehrilerini ziyaret ederek, “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu. 
Bu tür ziyaretlerin hastalara moral olduğuna değinen Milletvekili Ulupınar, fırsat buldukça hasta ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.
Ulupınar, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Ankara Umut Hastanesi’nde kalp ameliyatı olan SHP döneminde Zonguldak İl-İlçe Başkanlığı yapan Yavuz Boz ve Filyos’tan İzzet Koşar’ın kayınbiraderi Cengiz Öztürk’ü ziyaret ettim. Buradan İbn-i Sina Hastanesi Nöroloji Servisi’nde tedavi gören Ereğli’nin Bayat Köyü’nden Ertan Eğrilmez’i, Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Servisi Bölümü’nde tedavi gören Devrek’ten 
Deniz-Aytekin Aydın çiftinin 5 yaşındaki çocukları Yiğit Aydın’ı, askerlik görevini yaparken rahatsızlanan ve GATA’da Kardiyoloji Bölümü’nde tedavi gören Devrek’ten Serhat Badur’u, 
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde başarılı bir şekilde böbrek nakli olan Burçin Tozyemez’i ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Bölümü’nde tedavi gören Cemil Gümüş’ü ziyaret ettim. Bütün hastalarımıza ‘acil şifalar’ diliyorum. İnşallah en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar” dedi.