AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan, bölgenin en modern hastanele-rinden birinin Ereğli’de 2014 yılı içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, "Bölgenin en modern hastanelerinden biri Ereğli’de 2014 yılı içerisinde hizmete girecektir" dedi.

 

Candan yaptığı açıklamada, ilçede yapımı devam eden 350 yatak kapasiteli hastanenin inşaatının yüzde 90 oranında tamamlandığını söyledi. Yeni hastane inşaatının tamamlanıp hizmete girmesiyle bölgenin daha kaliteli sağlık hizmeti alacağını belirten Candan, şöyle konuştu:

 

"350 yatak kapasiteli ve acil durumlarda 100 yatak daha ilave edilebilecek yeni hastanede inşaat çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. 250 kişilik bir ekip tarafından sürdürülen çalışmaların kısa sürede bitmesini bekliyoruz. Mevcut hastanenin 2 katı büyüklüğünde olan ve son derece modern teknoloji ile donatılan yeni hastanemizin hizmete girmesi ile bölgemizde sağlık kalitesi daha da artacaktır”

 

Candan yeni hastane ile bağlantı sağlanabilmesi için köprülü kavşak yapım çalışmalarına başlanıldığını zemin etütlerinin tamamlanmasının ardından ihale sürecine geçileceğini duyurdu.