Geçirdiği trafik kazasının ardından Ereğli Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever’e çok sayıda geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiriliyor. Ziyaretlerin yoğun olması Başkan Sever’in tedavi sürecini de zora soktuğu belirtildi.

 

Kaza anında yanında bulunan ve tedavisi boyunca Ereğli Devlet Hastanesinde Sever’i yalnız bırakmayan AK Parti Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu, sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı.

“Doktorlardan aldığımız son bilgiler doğrultusunda Başkan Yaşar Sever’in sağlık durumu iyi. Tedavisinin devam etmesi için Başkan Sever’in konuşmaması gerektiği belirtildi. Çok sayıda ziyaretçi geçmiş olsun dileklerini başkanımıza iletiyor, başkanımız ziyaretlerden son derece memnun oluyor. Tedavi sürecinin hızlı bir şekilde devam edebilmesi için ziyaretçi sayısına da sınırlama getirildi ve ziyaret saatinin çok kısa tutulması isteniyor. Hastaneye bizzat gelip görüşemeden gitmek zorunda kalanlar oluyor tedavisi devam ettiği için. Bu yüzden tedavi süresi boyunca ziyaretler ile ilgili hassasiyet gösterilmesini rica ediyoruz"