Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Zonguldak’ta yeni açılan Özel Zonguldak Level Hospital’a tebrik ve destek ziyaretinde bulundu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay, yeni açılan Özel Zonguldak Level Hospital’ı ziyaret etti.

Özel Zonguldak Level Hospital Genel Koordinatör Erdem Üner, Başhekim Dr. Hasan Uğur, Satın Alma Müdürü Cüneyt Korkmaz, Dış İlişkiler Müdürü Muhammed Yanık, Halkla İlişkiler Müdürü Arzu Yetimoğlu, Kalite Direktörü Gül Gündoğmuş ve Başhemşire Leman Tunca tarafından karşılanan Zonguldak TSO Başkanı M. Salih Demir ve beraberindekiler, desteklemek niyetiyle ücretini kendileri karşılamak üzere Check Up’tan geçtiler. En ince ayrıntısına kadar Check Up yapılan Zonguldak TSO heyetiyle daha sonra kahvaltıda bir araya gelinip hastanenin tanıtımı yapıldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, davet üzerine bir araya geldiklerini belirterek, “Zonguldak’a bu hizmeti kazandıranları tebrik ediyor, halkımız adına teşekkür ediyoruz. Zonguldak ve bölgesi için önemli bir ihtiyaçtı. Umarım böylesi kuruluşlarımız artar ve halkımız daha kaliteli hizmete kavuşur” dedi.

Seviyeli ve düzeyli sağlık hizmeti sunmayı amaç edindiklerini belirten Özel Zonguldak Level Hospital Genel Koordinatörü Erdem Üner, “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve Yönetim Kurulunu kahvaltıya davet etmiştik. Sayın başkan ve yöneticileri sağlık kontrolünden geçtikten sonra yemekhanede düzenlemiş olduğumuz kahvaltıda hastanemizin tanıtımını yaptık. Amacımız Zonguldak bölgesi insanına seviyeli ve düzeyli sağlık hizmeti sunmak. Zonguldak’ın önde gelen kuruluşu olan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve yöneticilerine hizmetlerimizi tanıtmak istedik. Bu anlamda davetimize icabet edip geldikleri için kendilerine de teşekkür ediyorum” dedi.