Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, dünde boş durmadı. Mesai sonunda önce Utku Koleji’nin “Gülümseyen Renkler” adlı resim sergisini açan Uysal, daha sonra Kocaaeli, Belen Yeni Mahalle ve Uzunçayır mahallelerini ziyaret etti. Kocaali’de asker uğurlayan, Uzunçayır’da ise taziye ziyaretinde bulunan Uysal, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gün içindeki yoğun mesai sonrası ziyaretlerine dünde devam etti. İlk olarak Utku Koleji öğrencilerince hazırlanan  “Gülümseyen Renkler “ adlı resim sergisini açan Uysal, burada bir süre, Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı ve Okul Müdürü Hülya Çataklı ile bir süre görüştü.

 

KOCAALİ MAHALLESİNDE ASKER UĞURLADI

Başkan Uysal akşam saatlerinde, Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Atay, İhsan Yazıcıoğlu, Eyüp Karaarslan, Salih Kumaş, Mustafa Şentürk, Fevzi Ekşi, Fevzi Mazlum ve Hasan Pınarcık ile birlikte Kocaeli mahallesine çıkarma yaptı.

 

Gülüç Önceki Dönem Belediye Başkanı Aydın Güngör ve Mahalle Muhtarı Murat Uslu’nun da katıldığı mahalle gezisi kapsamında, vatani görevini yapmak üzere İzmir Bornova’ya gidecek olan Kaymaz ailesinin oğulları İlker Kaymaz’ın Ahmetçikler sokakta ki evine giden Uysal, burada bulunan mahalle halkıyla da bir toplantı yaptı,asker uğurlamasına katıldı.

 

UYSAL; “SİZ İSTEDİNİZ BİZ YAPTIK”

Başkan Uysal, Kocaali Mahallesi ziyaretinde, daha önce yapılan saha ziyaretlerinde tespit edilen ve halkın talep ettiği eksikliklerin kısa, hatta orta vadedeki sorunların dahi önemli bir kısmının giderildiğini belirterek halktan yeni talepler aldı.

Uysal, halk toplantısında öne çıkan mahalle mezarlığına ulaşım sorunu, yağmurlama hattı, çocuk parkı gibi birçok sorunun çözüldüğünü dile getirdi. Uysal halkın doğalgaz talebine ilişkin talebini notları arasına alırken, elektrik sorunlarına ilişkin şikâyetleri de ilgili firmaya ileteceğini söyledi.

 

USLU; “1 YILDA GÜZEL HİZMETLER GÖRDÜK”

Mahalle Muhtarı Murat Uslu, Uysal’ın mahalle ziyaretinde yaptığı konuşmada, mahallesinin Ereğli’de hizmet anlamında son bir yılda önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi. Başkan Uysal’a teşekkür eden Uslu, “Ben mahallemin son bir yılda beklentinin üzerinde hizmet aldığına inanıyorum.”dedi.

 

UYSAL, BELEN YENİ MAHALLE VE UZUNÇAYIR’DA

Başkan Uysal akşam saatlerinde Belen Yenimahalle ve Uzunçayır gezisi de yaptı. Belen Yeni Mahalle de Muhtar Naim Kaya, Uzunçayır’da ise muhtar Şaban Özcan ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Uysal, burada da bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi, yeni talepler aldı.

Uysal, dün vefat eden Uzunçayır Mahallesi sakinlerinden Kazım Arslan’ın evine de taziye ziyaretinde bulundu.