Ak Parti Kdz.Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Öztürk, birlik ve beraberlik içerisinde aldıkları bayrağı daha ileri noktalara taşımak istediklerini söyledi.

 

AK Parti Kdz.Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Osman Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri Zafer Şen, Bertan Altuntaş, Umut Yüksel Kuru, Muhammet Kayacan gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştü, Gençlik Kollarının çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
30 Kişilik yönetimin 7’sinin bayan olduğunu ve ilçede esnaflık yapan gençlerden oluştuğunu belirterek sözlerine başlayan Osman Öztürk, yaklaşık 7 ay içerisinde partiye 5 bin yeni üye kazan-dırıldığını açıkladı.
Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Ak Parti’nin her kolunda olduğu gibi gençlik kolunda bayrak yarışı vardır. Önceki Gençlik Kolları Başkanımız Gökhan Adıyaman özel bir kurumda çalışmaya başladığı için görevi bırakmak zorunda kaldı. İlçe Başkanımız Fatih Çakır’ın daveti üzerine göreve biz talip olduk. Aldığımız bayrağı layıkı ile taşımaya çalışacağız. Yaklaşık 2 aydır görevdeyiz, bu 2 aylık süre zarfında çeşitli ev ziyaretlerimiz oldu, olumlu tepkiler aldık, bu bizi daha da güçlendirdi. Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimi ile sürekli istişare halindeyiz, toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarda güzel kararlar aldık, bunları inşallah en kısa zamanda faaliyete dönüştüreceğiz.  Yeni eğitim ve öğretim yılının eğitim camiasına, öğrencilerimize ailelere hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Ereğli’de üniversitemiz ile alakalı, gurbette ilk gün zordur sloganı ile yeni öğrenci arkadaşlarımıza maddi manevi katkı sağlamaya çalıştık. Birlik ve beraberlik içerisinde aldığımız bayrağı daha ileri noktaya taşıyabilmek için elimizden gelen çabayı ortaya koyacağız”