AK Parti Devrek Belediye Başkanı Aday Adayı Avukat İbrahim Kadem, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı TBMM’de ziyaret etti. Kadem, ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Milletvekilimiz, Belediye Başkanlığı görevini teslim ettiği günden beri Devrek’te işler yolunda gitmiyor. Sayın Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar, genç ve dinamik bir başkan olarak Devrek’imize önemli hizmetlerde bulunmuştu. Ben de kendisini örnek alarak, bu yola çıktım. Eğer aday olarak gösterildiğim takdirde kazanacağıma yürekten inanıyorum. Öncelikle olarak adaylık sürecinin kesinleşmesi gerekiyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Devrek halkımıza en iyisi en hayırlı adayın gelmesi kanaatindeyim. Biz bu anlayışla yola çıktık. Bu konuda Sayın Milletvekilimizden desteklerini istedik. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Milletvekili Ulupınar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İbrahim kardeşimin övgü dolu sözlerine çok teşekkür ediyorum. İbrahim Kadem, bu hizmete ilk talip olan arkadaşımız. 
Kendisinin adaylığı konusunda bilgi alışverişi yaptık. Tabii ki son kararı AK Parti Genel Merkezi verecektir. Tabii ki bu kararlar uzun bir çalışmalar sonucunda verilecektir. Devrek halkımızın güvenine en iyi layık olanı ve AK belediyecilik anlayışını en iyi yansıtan adayların kararının verileceğinin hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tüm aday adaylarına hayırlı olmasını dilerim ve başarılar dilerim” diye konuştu.