Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın yaklaşan seçim süreci dolayısıyla ziyaretçi trafiği yoğun bir şekilde devam ediyor. Milletvekili Ulupınar, aday adaylık başvurularının devam ettiği süreçte AK Parti Kozlu Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı bugün resmen açıklayacak Ertan Şahin ve AK Parti Gökçebey Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Sadi Uyar ve arkadaşlarını TBMM’de ağırladı.
Ulupınar, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde de aday adaylık başvuruları da hız kazanmış durumdadır. 
Bu nedenle partimizden; ilimize, ilçe ve belde belediyelerimize, İl Genel Meclisi üyeliği ve Belediye Meclis üyeliklerine aday adaylığı için müracaat etmek isteyenler, biz bölge milletvekillerini ziyaret etmektedirler. Siyaset, yerel de başlar. 
Yerelde en iyi hizmeti yapacağına inandığımız adaylarla yola çıkacağız. Ziyaretlerinden dolayı Kozlu Belediye Başkanlığı Aday Adayı Ertan Şahin ve Gökçebey Belediye Başkanı Aday Adayı Sadi Uyar’a teşekkür ediyorum. Çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.