AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, 10 gün içerisinde İlçe Belediye Başkan adaylarının açıklanacağını söyledi.

 

Ak Parti Alaplı İlçe Teşkilatı tarafından Alaplı Belediyesi başkan aday adayları tanıtım toplantısı düzenlendi. Alaplı Kültür Salonunda düzenlenen toplantıda, konuşan İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Ak Parti İlçe teşkilatına Alaplı Belediye Başkan aday adaylığı için 7 adayın müracaatta bulunduğunu genel merkez tarafından kim aday gösterilirse sonuna kadar o adayın arkasında çalışarak Alaplı Belediye Başkanlığını tekrar kazanacaklarını kaydetti.
Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ise 

konuşmasında, Genel Merkezin İl adaylarını açıkladıktan sonra İlçe Belediye Başkan adayları ile ilgili bir çalışma başlatacağını belirterek, şöyle dedi: “Bu hafta sonu itibariyle Zonguldak İlimizdeki İlçeler Genel Merkezimizde masaya gelerek adaylar belirlenecek. Aralık ayı sonu itibariyle de Belediye Başkan adaylarımızı açıklamayı planlıyoruz. Yerel seçimlerde başarıya her kes sahip çıkar, başarısızlıkta teşkilatlarındır. O yüzden fatura teşkilatlara kesilir. Eleştirilen insanlar teşkilatın başındaki kişilerdir. O yüzden burada Belediye kazanılırsa hiç merak etmeyin sahibi çok çıkar. Eğer kaybedersen izde teşkilat acısından bütün sorumluluk sizlersiniz. Çok büyük bir sorumluluğu üstlenmiş durumdasınız. Biz burada her zaman birlik ve beraberliği sağlamışızdır. Her ne kadar aile içinde bir takım tartışmalar olsa da seçim döneminde ya da diğer zamanlarda bir araya gelmesini bilen bir teşkilat mensubu olduğunuzu çok iyi biliyorum. Davamız adına bir araya gelmesini bilen çok iyi bir teşkilata sahibiz.”

 

10 GÜN SONRA AÇIKLAYACAGIZ
Zonguldak’ta İlçe Belediye Başkan adaylarını 10 gün içinde açıklayacaklarını ifade eden Uçar,  “10 günlük gibi bir süreçte İlçe Belediye Başkan adaylarımız açıklanacak. Genel merkezimiz İlerimiz adaylarını açıkladıktan sonra İlçe Belediye Başkan adaylarımızla ilgili bir çalışma başlanacak. Bu hafta sonu itibariyle Zonguldak İlimizdeki İlçeler masaya gelerek adaylar belirlenecek. Aralık ayı sonu itibariyle de Belediye Başkan adaylarımızı açıklamayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

ADAY OLMAYANLAR ADAYA 
DESTEK VERECEK

Aday adaylarımız elbet deki de Alaplı’da diğer İlçelerimizde de Beldelerimizde de aday adaylarımızın fazla olduğu yerlerde özelikle bu yarışta bende varım deme adına çok önemli çalışmalar yapıyorlar kendilerini tanıtıyorlar. Kendileri de elbet deki Belediye Başkanı olduklarında yapacağı hizmetleri projelerini dile getiriyorlar. Kendilerini tanıtma acısından büyük mücadele veriyorlar. Hepsinin yapmış olduğu bu çalışmaları saygıyla karşılıyorum. Ama taktir edersiniz ki adayımız 1 tane olacaktır. Tabi burada açıklanan adayımızın arkasında şu andaki Belediye Başkanı adaylarımız kendisi aday olması için ne kadar çaba sarf ediyorsa mücadele ediyorsa adayımız açıklandıktan sonra bu adayımızın arkasından kazanması için çaba sarf etmesini istiyoruz. Bu günler gelir geçer. Siyasi hayatımız boyunca bu ve buna benzer günler çok önemli günlerdir. Siyasi hayatınızın içerisinde bu süreç geçtikten sonra takınacağınız tavır çok önemli siyasi hayatınızın içerisinde ya iz bırakır. Ya kötü iz bırakır. Yada çok önemli izler bırakır. Aday olan ve olamayan arkadaşlarımızda buradaki tavır ve tutumları siyasi hayatınızda size olumlu ya da olumsuz etkileyecektir. Aday olamayan arkadaşlarımızın adaymış gibi gelip burada teşkilatlarımızla birlikte ev, ev dolaşarak partimizin kazanması için caba sarf etmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa bunun aksini yapan arkadaşlarımız ne bu dava adına, ne bu misyon adına, ne bu parti adına bir çapa içerisinde olmadığı ortaya çıkar bencil davranan insan olarak ortaya çıkar.Zonguldak İl Belediye Başkan adayımızı açıkladık.Açıkladıktan sonra vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık.İnşallah Zonguldak ilini Ak Partiye katacağız. Çılgın projelerle Zonguldak’ın çevresini değiştirecek projelerle yola cıktık. Bu projeleri hayata geçirecek aday arkadaşımızın olduğuna inanıyoruz. 
Belediye başkan adayımıza sahip çıkarak Zonguldak İlini Ak Partiye kazandıracağız. Zonguldak ile birlikte tüm İlçelerimizi Ak Partimize kazandıracağız.
Konuşmaların ardından Ak Parti Alaplı Belediye Başkan aday adayları, Nevzat Çimenoğlu, Faruk Çaturoğlu, Hüseyin Uysal, Emrullah Erdoğan, Ahmet Tosun ve Aydın Adatepe kendilerini tanıttı.
      

   (Haber Cem Sürmeneli)