AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti'nin 15'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Milletvekili Çaturoğlu;  “AK Parti’nin, Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulduğunu hatırlattı ve Türk siyasi tarihi için bir milattır” dedi.

 

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE

AK Parti'nin, 14 Ağustos 2001 tarihinde kuruluşuyla başlayan kutlu yürüyüşünün ilk günkü aşk ve heyecanla devam ettiğini belirten Çaturoğlu, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım liderliğinde hedeflerimize ulaşmak için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. Bu hedef, büyük ve güçlü ülke Türkiye'yi kurmak, ülkemizi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmektir. Bu inanmış kadrolar, milletimizin de desteğiyle, Türkiye’yi her alanda çağ atlatacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edecektir” dedi.

 

Çaturoğlu sözlerine şöyle devam etti;

 

 

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK PARTİSİ 

“Bu güne kadar girdiği tüm seçimlerde oyunu artıran ve her seçimde vatandaşların desteğini alan AK Parti, üye sayısı bakımından da Türkiye'nin en büyük partisi olma özelliğini taşımaktadır.”

 

AK PARTİ GİRDİĞİ TÜM SEÇİMLERİ KAZANDI

 

“Henüz 15 aylık bir partiyken 3 Kasım 2002’de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye’yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir. En son 1 Kasım 2015 de yapılan genel seçimde milletimizin desteğiyle bir kez daha tek başına iktidar olmuştur.”

 
VESAYET ODAKLARIYLA MÜCADELE

 

“Türkiye tarihinde ekonomik ve siyasi istikrarın yükselmeye başladığı her dönemde olduğu gibi AK Parti iktidarları döneminde de hükümetlerimize karşı müdahaleler başladı. Danıştay saldırısı, Cumhuriyet mitingleri, 367 krizi, 27 Nisan e-muhtırası, 7 Şubat MİT krizi, Gezi kalkışması, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimleri gibi kirli senaryolar milletimizden aldığımız destekle akamete uğratıldı. Alınan her seçim başarısı ile bozulan tüm kirli oyunlar aslında dünyaya ‘bizi hedeflerimizden hiçbir şey döndüremez’ mesajı verdi.”


Bu vesileyle; Türkiye'nin kaderini değiştiren Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, AK Parti’nin 15 inci kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.”


 AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR AK Parti' nin 15. kuruluş yıldönümünü ile ilgili AK Parti Genel Merkezinde açıklama yaptı.

Ulupınar; “Kuruluşundan itibaren içinde bulunduğum partimin yeni yaşını kutluyor daha nice 15 seneleri birlik ve beraberlik içinde kutlamayı Rabbimden niyaz ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 15 sene önce 2001yılında kurulan partimiz 15 senede milletin teveccühü ile devamlı iktidarda kalarak Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir başarıya imza atmıştır. Her zaman 79 milyonun partisi olduk. Hiçbir zaman küçük hesap peşinde koşmadık. Nerede ve ne şekilde olursa olsun daima Hak'ka ve millete hizmet ettik. Milletimizde sağolsun bu yolda bizleri yalnız bırakmadı ve hep tam destek verdi. Bunu 17-25 Aralık darbe girişiminde, 6-7 Ekim olaylarında ve en sonunda da 15 Temmuz akşamı hainlere, darbeci müsvettelerine darbe yaparak partimize, bizlere, iktidarımıza desteklerini göstererek birlik, beraberliğimizi bir kez daha pekiştirdi. 
Sayın Başbakanımızın konuşmasında dediği gibi parti olarak bugüne kadar bütün toplumu, 79 milyonu kucaklayan bir siyaset benimsedik. AK Parti Milletle birlikte meydanı vatan hainlere bırakmadı.
İnşallah milletimizin desteğiyle birlik ve beraberlik şuuru içinde 2023 hedefimizi de gerçekleştireceğiz. 

Partimizin yeni yaşını bir kez daha kutlarken milletimize ve ülkemize nice AK seneler diliyor, saygılar sunuyorum. Durmak yok yola devam” İfadelerine değindi.

 
Haber Merkezi