AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Ereğli, Çaycuma, Alaplı ve Kilimli ilçelerine yeni gençlik kolları başkanları atandı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Zonguldak'a daha iyi hizmetler yapmak adına çalışmalar yürüttüklerini dile getirerek ilçelerin tamamında aktif bir şekilde çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. 



Gençlik kolları olarak çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Onuk, şöyle konuştu:

"AK gençler olarak, 'AK genç gücüne güç katıyor' sloganıyla bir yol açıktık. Bu kapsamda belli başlı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunların en büyüğünü geçtiğimiz günlerde genel merkezimizin katkısıyla birlikte Kızılcahamam’da gerçekleştirdik. Oraya yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte katılım sağladık. Gençlik kolları olarak kendimizi yetiştirmeye ve gelecekte ülkemize ve Zonguldak'a yatırım yapabilmek adına arkadaşlarımızla birlikte sürekli çalışıyoruz. Bunları yaparken yapmış olduğumuz çalışmalar nedeniyle bize sürekli yeni katılımlar oluyor. 15 Temmuz sonrası gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerinde gençlik kollarına çok fazla katılım talebi oldu. Biz bunları elemelerden geçirerek değerlendiriyoruz. İlçelerimizde de yeni bir kan değişimine gittik. Dört ilçemizde yeni atamalar yaptık. Ereğli'de Hüseyin Alagöz, Alaplı'da Muhammet Yaman, Çaycuma'da Rüştü Amil ve Kilimli ilçesine Semih Bekar, gençlik kolları başkanı olarak atanmıştır Bu kardeşimizle birlikte yolumuza devam edeceğiz. İlçelerimizde de çalışmalarımızı aktif bir şekilde götürüyoruz."

Anadolu Ajansı