GÜNARSLAN: İktidarın alternatifi DSP’dir. Bu nedenle herkesin DSP de buluşması gerekir. DSP hem deneyimi, hem birikimi ile halkla bütünleşme olanağına sahip tek partidir.

 

 

 

 

Demokratik Sol Parti Zonguldak il Başkanı Sercan Günarslan “toplumsal, ekonomik ve siyasal alandaki sorunlarını çözecek yeterliliğe sahip ve halkla bütünleşecek tek parti DSP’dir. DSP Türkiye’nin taze Sol’uğudur.” Dedi.

Günarslan yazılı açıklamasına şöyle devam etti:

 

İktidar partisi AKP her geçen gün kan kaybediyor. Başka bir deyişle halk AKP’nin gerçek yüzünü gördü. Köylü ve çiftçi perişan. Onlara bir dokunun, AKP ile ilgili bin laf işitin. Esnaf sürekli kepenk kapatıyor. Vergi yükümlülerinin sayısı azalıyor, Türkiye’nin üretim bacaları tütmüyor.

Tüm bunlar ve dahası olurken parlamentoda muhalefet yok. AKP at koştururken halk alternatif arayışında. İktidarın alternatifi DSP’dir. Bu nedenle herkesin DSP de buluşması gerekir. DSP hem deneyimi, hem birikimi ile halkla bütünleşme olanağına sahip tek partidir.

Halkımızın AKP iktidarına alternatif arayışı önümüzdeki günlerde, artarak devam edecektir. Bu arayışlarda Türkiye’nin ve Zonguldak’ın toplumsal, ekonomik ve siyasal alandaki sorunlarını çözecek yeterliliğe sahip ve halkla bütünleşecek tek parti DSP’dir. DSP Türkiye’nin taze Sol’uğudur.

Bu nedenle DSP kamuoyunun odak noktasına yerleşecektir. Zonguldak’ta ki Atatürkçü, Ulusalcı, Demokrat ve Laik kimliğe sahip Gençler ve Kadınlar DSP’de toplanmaya devam ediyor, Gençlik ve Kadın örgütlerimize katılım her geçen gün artarak devam etmektedir. Baskın Genel seçimin yaklaşmakta olduğu bugünlerde güç birliği için, Aydınlık Günler için DSP’de buluşalım, Türkiye’de ve Zonguldak’ta AKP karanlığından kurtulalım.”

 

ÖTE YANDAN DSP’NİN GÜNARSLAN’IN BAŞKANLIĞINDA OLUŞAN YENİ YÖNETİM KURULUNUN ŞÖYLE OLUŞTUĞU BİLDİRİLDİ:

Taner ÖZER, Murat KEÇECİ, Yusuf VATAN , Süleyman BOŞNAK, Nurgül ARSLAN, Necip KALDI,  Aytaç KOLÇAK , D. Ünsal SARIKAŞ,  Neşe ABACI, Recep KALAYCI, Büşra DOĞAN   ve Ali AŞIK