AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Devrek İlçe Başkanı ve  Devrek Belediye Başkanına nezaket ziyaretinde bulundular.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Devrek ilçe Başkanlığı görevine getirilen Serdar Kelebek’e AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri beraberinde Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin ile ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Ziyaretle ilgili konuşan AK Parti Ereğli ilçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır; “Yıllardır teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev alan ve Genel Merkezimizin onayıyla ilçe başkanlığı görevine getirilen içimizden birisi Serdar Kelebek kardeşimize ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Teslim aldığı bu zor ancak onurlu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyoruz. Ülke genelinde önümüzde ki aylarda zorlu bir süreç başlayacak ve bu süreçten partimiz yüzünün akı ile çıkarak istediğimiz neticeyi alıp vatandaşlarımıza hayırlı hizmetler vermeye devam edecektir” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serdar Kelebek, İlçe Başkanı Fatih Çakır’a, Devrek’in sembolü olan Devrek Bastonu hediye etti.

 

SEMERCİ’YE ZİYARET
AK Parti heyeti daha sonra Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi makamında ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli-Devrek yolunun tamamlanmasıyla bir gönül bağı olan Devrek ile Ereğli’nin birbirine daha da kenetleneceğini düşündüklerini belirterek; “Devrek ilçemizde bir AK Parti’li belediye olarak ortaya koyduğunuz hizmetlerden dolayı sizleri kutluyorum. Ereğli-Devrek yolundaki çalışmalara her iki taraftan da başlanmış durumda. Bu yol bitince hem Ereğli hem de Devrek halkı birbirlerine daha da kenetlenecektir” dedi.
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, ziyaretten dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti.
AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatının Devrek ziyaretlerinde Gökçebey AK Parti İlçe Başkanı Bora Kalaycı ve Yönetim Kurulu üyeleri de yeraldı.