AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, Bilecik Söğüt de düzenlenen 731. Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenliklerine katıldı.

 

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetiminin göreve gelmesinin ardından oluşturulan Gençlik kolları ekibi, çalışmalarına hız verdi.  Osman Öztürk Başkanlığındaki AK Parti Gençlik Kolları ekibi, yönetim kurulu üyeleri ve partiye gönül vermiş gençlerden oluşan 20 kişilik bir ekiple hafta sonu Bilecik İli Söğüt ilçesinde düzenlenen 731. Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenliklerine katıldı.

 

Gençlik Kolları Başkanı Osman Öztürk, tarihine değer veren bir partinin mensubu olmaktan gurur duyduklarını belirterek; “Gençlik Kolları ekibimiz ve partimize gönül veren Ereğli’deki arkadaşlarımızla beraber 731. Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenliklerinde çadırları gezdik ve o manevi iklimi soluduk. Aynı zamanda şenliklere katılan Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç ile Kdz.Ereğli Gençlik kolları ekibi olarak birde görüşme fırsatı yakaladık.  Bizlere, partimizin gençlere verdiği önemden bahsettiler” dedi.

Öztürk, şenliklerde Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali’nin Türbelerini gezme fırsatını da yakaladıklarını söyleyerek, AK Parti Kdz.Ereğli Gençlik kolları ekibi olarak bu tür faaliyetlerini artırarak sürdüreceklerini kaydetti.