30 Mart Yerel Genel Seçimleri’nde geriye sayım devam ederken, Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı için iddialı olan AKP’de yüzler gülüyor.  Kdz. Ereğlili Op. Dr. Hüseyin Uysal’ı belediye başkanı yapmak için kolları sıvayan AKP’li kadınlar, kapı kapı dolaşarak adaylarını tanıtıp bu kez seçimlerde iktidar partisini tercih ederek kalıcı hizmetlere kucak açılmasını vurguluyorlar.

 

AKP  Kdz.Ereğli Kadın Kolları Başkanı Cahide Bilgin, Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Dr.Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal, Belediye Meclis üyesi adayları Aygül Subaşı ve Gülper İnce Tüzel,  Kdz.Ereğli Teşkilat Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Köse, beraberinde Kadın kolları ile birlikte Huzurevi ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek Hüseyin Uysal’a oy istediler.

 

AKP’den bu konuda yapılan yazılı açıklamada şu bilgi verildi:

 

 48 yaşlının kaldığı Huzurevi müdüresi Zeynep Yüksel Ünal kadın kollarına başarılar diledi.

 

Ziyarette yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Bilgin ve Sevim Uysal yaşlıların isteklerini sordu. Bazı yaşlılar Huzurevinin hasarlı olduğu ve buradan çıkartılacağı yönündeki söylentileri dile getirerek Huzurevinden ayrılmak istemediklerini dile getirdi.

 

Daha sonra Göktepe Mahallesinde halka broşür dağıtan kadın kollarını Kız Yetiştirme Yurdu müdürü İlhan Yılmaz karşıladı. 33 kız çocuğunun bulunduğu yurtta kızlarla sohbet eden kadın kolları çocukların sıkıntılarını ve beklentilerini sordu.