Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş’ı ziyaret etti.
Çaturoğlu, İlçe Emniyet Müdür Tektaş’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Tektaş'ın ilçeye atanmasından memnuniyet duyduğunu bildirdi. 
Tektaş’ın daha önce 2 yıl Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunmasından dolayı İlçeyi yakından tanıdığını anlatan Çaturoğlu, şöyle dedi;
“Müdürümüzle daha öne Alaplımızda beraber çalıştık. Kendisini bildiğimiz çalışkan bir kardeşimiz tekrar Alaplı’ya tahin oldu. Kendisiyle çalışacak olmamızdan dolayı son derece mutluyuz. Teşkilat olarak Emniyetimize her zaman destek olmaya elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Polis teşkilatı Ülkemizde çok önemli bir görevi ifa ediyor. Milletin huzuru için asayişi için gece gündüz demeden elinden gelen fedakârlığı gösteriyor.”
Tektaş da, Daha önce Alaplı’da hizmet ederken halkın çok büyük desteğini gördük. Ak partinin nezaket ziyaretinden dolayı yarıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu desteklerin bundan sonrada devam edeceğine inanıyorum. İyi güzel şeyleri İlçemizde birlikte imza atacağız.”diye konuştu. (Haber Cem Sürmeneli)