AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
AK Parti Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Temel Hüseyin Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Rıfkı Gültekin ve Ayhan Taşdelen, dün akşam genel seçim çalışmaları kapsamında üç köye ziyaret etti.

AK Parti ekibi, Ereğli’ye bağlı Velidağı, Davutlar ve Külah Köyü’nde kalabalık vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandılar.

AK Parti ekibi, adına ziyaretlerde vatandaşları bilgilendiren İl Genel Meclis Üyesi Gültekin, vatandaşlara sıcak ilgi karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

 Vatandaşların görüş ve düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Gültekin, şunları kaydetti;

“Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. 7 Haziran öncesi daha heyecanlı dayanışma toplantılarımızı yapmış olduğumuz bu dönemde göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyoruz. Bizler hizmet noktasında hiç ayrım yapmıyoruz. Bu şekilde sizlerin destekleriyle seçimlerde bir kez daha zaferle ayrılacağımıza inanıyoruz.”

Gültekin’in konuşması ardından, vatandaşlar uzun süre sohbetler ettikleri AK Parti ekibini, köylerinden destek vereceklerini ifade ederek uğurladılar.