AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, vefat eden öğretmeninin cenazesine katılmak için geldiği Ereğli’de, AK Parti teşkilatını ziyaret ederek partililerle görüştü.

 

İngilizce öğretmeni Tahsin Aygün’ün Bozhane Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılmak üzere Kdz. Ereğli’ye gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Aygün ailesi ve akrabalarına başsağlığı diledi. Ulupınar, cenaze namazı sonrası AK Parti İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. 

 

Partililere yaklaşan yerel seçimler süreci ve gündeme ilişkin değerlendirmeler de bulunan Ulupınar, AK Parti hükümeti tarafından Kdz. Ereğli’de gerçekleşen yatırımlarla ilgilide İlçe Başkanı M.Fatih Çakır’dan bilgiler aldı. Ulupınar’ın AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Cuma günü düzenlenecek olan ziyaret ve programlara da katılacağı bildirildi.

 

Meclis çalışmalarına katılmak üzere Ankara’ya hareket eden Ulupınar’ın Ak Parti İlçe Teşkilatına gerçekleştirdiği ziyarette; İlçe Başkanı M.Fatih Çakır,  İlçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ve partililer hazır bulundu.