Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, Belediye meclis aday listesini yüksek seçim kuruluna teslim ettiklerini bildirdi. Sarıkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ülkemiz için tüm insanlık aleminin kurtuluşuna vesile olması yolunda yapılan çalışmaların sonuna geldiklerini söyledi.

Belediye Başkan adayI, İl Genel ve Belediye Meclisi adaylarını belirlediklerini ifade eden Sarıkaya, şunları söyledi:

“Üzülmeyeceğiz gevşemeyeceğiz inanıyoruz ve kazanacağız, seçimlere girmekle biz Milli Görüşçüler görevlerimizi yaptığımız için zaten kazandık.  Hizmete Milli Görüşün gelmesi nasip olursa iki kere kazanmış olacağız, Saadet Partisi için kaybedeni olmayan bir süreçtir secimler bizler böyle bakarız böyle inanırız, ondan dolayıdır ki kadim bir geleneğin devamı olan ve gelecekte de mutlaka karşılığının olacağına inandığımız bu dava hak ve batıl mücadelesinden ibarettir. Tüm Milli Görüşçü Kardeşlerim bu inançla azimle ve kararlılıkla çalışıyorlar ve halkımızın teveccühünü kazanıyorlar“.

Belediye Başkan Adayı Tuğsal Çetin, Gümeli Belediye Başkan adayı Hasan Oktay, İl genel meclis üyeleri, Rıdvan Türkoğlu, Hacı Volkan Şen, Hasan Karaduman, Belediye Meclis üyeleri Önder Karakaya,Serra Korkut,Abdullah Günaydın,Sabri Mutlu,İrfan Polat,Ramazan Uluğınar, Abdullah Karacan,Yıldıray Uysal,Beşir Özdemir,Mehmet Şenol, Kontenjan Ertan Arslan,