Esnaf ve vatandaş ile görüşen Milletvekili Candan ilçede yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi, Gülüç köprüsü ile Kepez arasındaki asfalt çalışmalarının yakında başlayacağını duyurdu.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan beraberinde Ak Partili Ereğli Belediye Meclis Üyeleri ile ilçe esnafını ziyaret etti vatandaşlar ile görüştü. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Candan ilçede yapımı devam eden çalışmalara ilişkin de bilgiler verdi.

Candan, “İlçemizde 400 yataklı hastane, Fen Lisesi, Adliye Sarayı inşaatları sürüyor. Yine Devrek yol ayrımındaki köprülü kavşak projesi belirlenen program dahilinde devam ediyor. Gülüç köprüsü ile Kepez arasındaki yol güzergahının asfaltlanması için ihaleyi kazanan firma ilk etap çalışmalarına başladı, alt yapı malzemelerinin testleri gerçekleştiriliyor, yakın bir zamanda bu bölgenin sorununu da ortadan kaldırmış olacağız. Yine kazaların yoğun olarak yaşandığı Yeşiltepe-Kepez karayolunda yapılan üst geçitler halkımızın kullanımına açıldı, üst geçidin çevresine tel örgü çekiliyor, vatandaşlarımızın mutlaka üst geçidi kullanmalarını istiyoruz” dedi.