CHP Zonguldak Sorumlusu olan Mersin Milletevekili Aytunç Atıcı  Zonguldak teşkilatlarının sorun ve sıkıntılarını dinleme ziyaretine Devrek ilçesinden başladı.
Atıcı beraberinde Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İl Başkanı Ertuğrul Koltuk yönetim kurulu üyeleri ve İl Başkanlığından Mlletvekilliği için ayrılan 22 Dönem CHP Zonguldak Milletevekili Harun Akın ile   Devrek İlçe Teşkilatına geldi. Teşkilatta Atıcı'yı İlçe Başkanı Yaşar Bükrü Yönetim kurulu üyeleri CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç ve çok sayıda partili karşıladı. Ziyaret dolayısıyla kısa bir açıklama yapan Aytunç Atıcı"Buraya görevlendirildiğimde görev yazım gelince burada kongre süreci olduğundan yanlış anlaşılmaması için hemen gelmedim. Bugün geldim ve ilk ziyaretimide Devrek ilçesinden başlatıyorum.  Daha önce Devrek'e sade bir vatandaş olarak  gelmiştim, hatta üzerinde CHP amblemi olan bir bastonda bir esnaf arkadaşamımzdan almıştım. Devrek edindiğime göre sorunsuz bir ilçemiz ve önümzdeki genel seçime hazırlıklı bir konumda ama ben yine bugün burada teşkilatttaki arkadaşlarımızın varsa eğer sorun ve sııntılarını dinleyeceğim"şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından Atıcı basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Devrek teşklatı üyelerinin sorun ve sıkntılarını kendilerinden dinledi. (Haber Merkezi)