AKP Kdz. Ereğli İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Ayhan Taşdelen ve Erol Acar çalışmalara başladı.  

 

İlk olarak Kaymakam İbrahim Çay’ı ziyaret eden AKP İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, amaçlarının el ele vererek insanları mutlu edecek hizmetlere imza atmak olduğunu ifade ettiler.

 

Kaymakam  Çay; yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

 

“Hepinize hayırlı, uğurlu olsun. Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek, onların sorunlarıyla, dertleriyle ilgilenmek ve çözüm bulmak güzel bir şeydir. Allah bu duygulardan eksik etmesin. Önemli olan objektif, tarafsız bir şekilde köylerimizdeki vatandaşlarımıza hizmeti sunmak. Özel İdare hizmetleri ile beraber, birlik ve beraberlik içerisinde, ilgili kurum ve kuruluşlarla güzel diyaloglar kurarak hizmet sunmakta yarar vardır. Makamlar baki değildir, baki olan hizmettir. Yapmış olduğunuz ve yapacağınız hizmetleri yıllar geçse de birileri anar. Sizler burada yaşayan kişilersiniz, insanlarla her zaman yüzgöz olacaksınız. Köylere gittiğinizde, ‘Sizin zamanınızda okul yapıldı, parke yapıldı’ gibi ifadelerin duyulması insanı mutlu eder. Daha önce de İl Genel Meclisi Üyeliği ve Belediye Başkanlığı yapmış arkadaşlarımızsınız. Tecrübelerinizi birleştirerek güzel hizmetler yapmakta yarar vardır. Bu seçim atmosferinde birlik ve beraberliğin bozulmamasını temenni ediyorum. Bu bir yarıştır, demokrasinin gereğidir. Kırmadan, dökmeden, birlik ve beraberlik içerisinde, ileride de beraber yaşayacağımızı düşünerek hareket etmekte yarar vardır. İl Genel Meclisi Üyeliği, hizmetin ana beşiğini teşkil eder. Ben sizlere başarılar diliyorum, her şey gönlünüze göre olsun, Allah bu görevde sizleri utandırmasın.”

 

Ziyarette İl Genel Meclisi Üyesi Adayları adına konuşan  Çaylıoğlu Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Rıfkı Gültekin ise insanları mutlu etmek için el ele vererek çalışacaklarını belirtti.

 

Gültekin, konuyla ilgili şunları kaydetti:

 

Sizlerin engin bilgi birikiminiz ve tecrübeniz, mutlak suretle bizim yolumuzu açacaktır. Bu süreçte, Cenab-ı Allah inşallah hiçbirimizi mahcup etmeyecektir. Mülki amirimiz sizler, bizler ve tüm seçilmiş arkadaşlar; insanları mutlu etmek için el ele vereceğiz. El birliği ile hizmet etmeye çalışacağız.”

 

Kaymakamlığın ardından Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Karadeniz Ereğli Şubesi’ni ziyaret eden AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, Dernek Başkanı Ali Ayhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet ettiler.

 

Emeklilerin sorunları ve derneğin faaliyetleri üzerine konuklarına bilgi veren Dernek Başkanı Ali Ayhan, “Tüm adayların İlçemize ve köylerimize hizmet etmek amacıyla aday olduklarına inanıyoruz. Bu hizmet yarışında sizlere de başarılar diliyoruz.” dedi.