Birinci kuruluş yıldönümünü kutlayan İYİ Parti'de Kdz.Ereğli İlçe Yönetimi belli oldu.

 

YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Evrim Balbaoğlu Başkanlığındaki ilçe yönetiminde şu isimler yer aldı: Ahmet Levent Hangül, Batuhan Sesli, Birol Bektaş, Emel Ateş, Fatma Ceviz, Fevzi Yüksel, Hasan Demircan, Erol Aker, Evren Tetik, İsmail Yanık, İzzet İyiol, İhsani Kenanoğlu, Kenan Gülhan, Mehmet Likoğlu, Münevver Büyükalgan, Murat Keskin, Mahir Akbaba, Murat Tatlıbaş, Nazım Kurt, Nuri Deniz, Saime Şahin, Savaş Ülker, Serkan Çalışkan, Süleyman Bahadır Eritmez, Sezai Özcan, Yalçın Marangoz,

 

1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, 25 Ekim 2017 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yönetmeye talip olan İYİ Parti'nin 1. kuruluş yıldönümünü coşku ile kutladıklarını söyledi.

Ülkenin bir asırdır çok partili siyasi hayata sahip olduğunu, milletin bu süre içerisinde karşılaştığı tüm sorunları milli güç ve iradesiyle aşmayı başardığını belirten Balbaloğlu, "Her zaman demokratik siyaseti tercih etmiş ve yoluna yeni açılım ve oluşumlarla devam etmeyi başarmıştır" dedi.

 

EN GÜÇLÜ ADAYLARIMIZLA KARARLI

Yeni açılım ve oluşumlardan doğan ihtiyaç neticesinde kurulamayacağı söylenen İYİ Partinin kararlı ve korkusuz lideri Merak Akşener tarafından kurulduğunu anlatan Balbaloğlu, şunları söyledi: "Tüm olumsuzluklara rağmen seçimlere giremez dediler, seçimlere girdik, grup kuramaz dediler Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 40 milletvekilimizle İYİ Parti grubunu oluşturduk. Başaramaz dediler, başardık. Şükürler olsun ki halkımız ve partililerimizden aldığımız güç ile seçimler sonrası, ikinci olağanüstü kongremizi yaptık. Meral Akşener hanımı tekrar Genel Başkanımız olarak seçtik. Güçlendik ve başarılı olmak için tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı yeniden oluşturup, Başkanlık ve yönetimleri revize ederek, daha sağlam bir siyasi parti yapısıyla, 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde başarılı olabilmek adına olağanüstü çaba harcamakta ve en güçlü adaylarımızla kararlı bir şekilde seçimlere hazırlanmaktayız. İYİ parti ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde iyiliklerle dolu mutlu yarınlar diliyorum"

 

KUTLAMA YAPILDI

Yeni yönetim kurulu ilk toplantısında ise kuruluş yıldönümü pastası kesildi. İl Yönetimine giren önceki dönem İlçe Başkanı Asım Tazegül'e çalışmalarından ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Balbaloğlu, plaket verdi. Devir teslim töreninin ardından, yeni ve heyecanlı bir ilçe yönetimi oluşturulduğunu anlatan Tazegül de yeni ekibe başarı temennisinde bulundu.