AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programda, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilediğini söyledi.

Terör örgütlerinin, Türkiye'nin geçmişte savaştığı hakim güçlerin taşeronluğunu yapmaktan başka hiçbir iş yapmadığını ifade eden Çaturoğlu, şöyle konuştu:

"Dünyadaki Müslümanlara en büyük zararı veren DAEŞ terörüdür. Bütün ülkeler Müslümanlara karşı tedbir almaya başladılar ve korkuyorlar. Müslümanlar adına şeriat, cihat yaptığını iddia eden ama Müslümanları öldürmekten ve bombalamaktan başka hiçbir şey yapmıyor. En son Hazreti Peygamberimizin kabrinde bomba patlattılar. Bunların hiçbiri İslamiyete hizmet etmiyor. Bunların hizmet ettikleri Türkiye'nin geçmişte savaştığı hakim güçlerin taşeronluğunu yapmaktan başka hiçbir şey değil."

Programa, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, teşkilat başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 Haber: Cem Sürmeneli