Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır’a makamında iade-i ziyarette bulundu.  

 

Uysal’ın talebiyle parti binasında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra AK Parti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

TEBRİK ETMEYE GELDİM

Uysal ziyarette yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, 23 Kasım Pazar günü yapılan genel kurulunun ardından yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Çakır’ı ayrıca tebrik etmeye geldiğini söyledi.

Konuşmasında AK Parti'nin misafiri değil ev sahibi olduğunun özellikle altını çizen Uysal şunları söyledi: 

“Ben burada misafir olarak değil, ev sahibi olarak bulunuyorum. Buraya daha önce de geldik. Grup toplantılarımıza da geldik. İlk defa gelmiyoruz. Seçimden sonra her ay iki üç defa geliyoruz. Bugün nedense basın mensupları daha çok ilgi gösterdiler. Yeni yönetimi tebrik etmeye geldik. Zaten tanıdığımız arkadaşlar. İade-i ziyaret için geldik."

 

TAM ANLAMIYLA BİR EKİBİZ

Çakır ise ziyaretten Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Ak Partili Belediye Meclis Üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğunu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Tam anlamıyla bir ekip olduklarını kaydeden Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın belediye başkanımızın bize ve teşkilatımıza ihtiyaç duyduğu her an yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Amacımız Ereğli'de daha mutlu insanların yaşadığı bir şehir oluşturmak. Bu noktada belediye başkanımıza sonuna kadar destek veriyoruz. Seçimde olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarında da her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.”

 

PROJELERİ BERABER YÜRÜTÜYORUZ

Projelerle ilgili bir gazetecinin sorusuna da yanıt veren Çakır;  "Seçimde de söylemiştik. Bazı projeleri gizli tutuyoruz. Bazı projeler erken açıklandığı zaman önüne geçmek isteyenler olabiliyor. Ondan dolayı biz sayın milletvekilimiz Ercan beyle, Belediye Başkanımız Sayın Uysal ile bu projeleri yürütüyoruz. Bunun OSB ayağı var, Üniversiteye fakülte kazandırma ayağı var. Bunları, gerçekleştikçe sizinle paylaşacağız. Şu anda söylemek istemiyoruz. Projeler son hale geldiğinde milletvekillerimiz ve başkanımızla birlikte bunları açıklayacağız.  Biz sabahtan akşama kadar vatandaşların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bir yanda belediye başkanımız, bir yanda bizden, elimizden geldiği kadar çözmeye çalışıyoruz. Sağ olsun Milletvekilimiz Ankara'da, bizler de burada sorunları çözeceğiz. Belediyede birinci yılımızı doldurduğumuz zaman, AK Partili bir belediye anlamında daha da aydınlanmış olacağız" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)