Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak birinci sıra Milletvekili adayı Zeki Çakan ve üçüncü sıra adayı Ahmet Emre Bayramoğlu, beraberinde MHP ilçe başkanı Talat Şeker ve partililerle birlikte esnaf, dernek ve mahalle ziyaretlerinde bulundu.

 

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden önceki dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar bakanı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak birinci sıra adayı Zeki Çakan ile üçüncü sıra adayı Ahmet Emre Bayramoğlu ilçede esnaf, dernek ve mahalle ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Erdemir caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri yağan Çakan ve Bayramoğlu, esnaflar tarafından ilgi ile karşılandı. Esnaflarla sohbet eden vekil adayları, iş yeri sahiplerinden ve müşterilerinden kendilerine destek vermelerini istedi.

 

ÇAKAN "DERNEĞİNİZİN İSMİNİ SIKÇA DUYUYORUM"

 

Esnaf ziyareti sonrasında Çakan ve beraberindeki heyetin durağı Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği oldu. Dernek binasında Tarkan Adik ve yönetimini ziyaret eden Çakan, yapılan sosyal faaliyetler kapsamında derneğin adını sıkça duyduğunu ve bu çalışmalardan dolayı başta dernek başkanı Tarkan Adik olmak üzere dernek yönetimini ve üyelerini tebrik ettiğini söyledi. Dernek başkanı Tarkan Adik ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Çakan ve beraberindeki heyete bilgi verirken, son çalışmalarının ise Alaplı' da bir köye spor tesisi kuracaklarını söyledi. Yapılan ziyaretin sonunda Zeki Çakan Ereğli Beşiktaş taraftarları derneğine üyeliğini resmileştiren imzayı attı.

 

Ardahanlılar derneği ile ziyaretine devam eden Zeki Çakan'ı iki aşık karşıladı. Aşıklar Çakan ve ekibini 'Ölürüm Türkiyem' şarkısı ile karşılarken, Zeki Çakan için de aşık atışması gerçekleştirdiler. Dernek üyelerinin yoğun ilgi ve alakası ile karşılaşan Çakan, Ardahanlılar derneği üyelerine bugüne kadar yaptığı çalışmalardan örnekler vererek kendisine ve partisine destek istediğini söyledi.  

 

Hacı Bektaşi veli eğitim ve Kültür Derneği' de ziyaret eden Çakan, Dernek Başkanı Mehmet Ali Kansu ile sohbet etti. Çakan konuşmasında, Alevilerin vatanına ve milletline bağlı olduklarını, Genel başkanları Devlet Bahçeli'nin iktidara geldiğinde herkesi kucaklayacağını, özellikle son dönemde kırılan ve üzülen Alevilerin gönüllerini alacağını söyledi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak birinci sıra Milletvekili adayı Zeki Çakan sırası ile Bölücek, Yaraşlı Yörük, Hamzafakıhlı, Topçalı mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerde coşku ile karşılanan Çakan, 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket partisinin iktidara halkın vereceği destek ve oyları ile iktidar olacağını söyledi. Bölücek ve Yaraşlı Yörük mahallerinde Zeki Çakan için halk havai fişeklerle uğurladı.