AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan’ıa toplumun her kesiminden yağmur gibi destek yağıyor. 30 Mart Yerel Genel Seçimleri’nde Kdz.Ereğli Belediye’sinin kazanmasından lokomotif olan ve bir destek yazan Milletvekili Candan’ı Ankara’da  ziyaret edenler “Bölgemizin  çocuğu olan milletvekilimizin yaptığı hizmetleri biz biliyor ve takdir ediyoruz” sözleriyle konuşuyorlar.

Ercan Candan’ın son ziyaretçileri ise Kdz. Ereğli Başkanı Hüseyin Uysal, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas ve Başkan Yardımcısı Şakir Başol, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç oldu.

Bu ziyaretle ilgili şu açıklama yapıldı:

Sayın vekilimiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarların yönetim kademesin de çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, vücudumuzdaki kılcal damarlar gibi vatandaşla devlet arasında köprü kurduğunu belirtti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ile beraberindeki heyet sayın vekilimize ilgisinden dolayı teşekkürlerini bildirdiler. Vekilimizin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini bildirdiler.