MHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığının çeşitli kademelerinde görev yapan 29 yaşındaki genç işadamı Abdullah Bekar, 24 Haziran seçimlerinde MHP'den Zonguldak Milletvekili aday adaylığı müracaatında bulundu.

Kdz.Ereğli doğumlu olduğunu ve bölgede yaşanan gelişmeleri yakınen takip ettiğini anlatan Bekar, yaşamı ve hedeflerine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"1989 yılında Kdz.Ereğli'de doğdum. Eğitim ve öğretimimi Ereğli'de tamamladım. Daha sonra Karabük Üniversitesi Mobilya Dekorasyon Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Şuanda da 2013 yılında görev aldığım aile şirketinin yönetim kurulu başkanlığını sürdürmekteyim. Bu bölgeye hizmet eden bu bölgenin sorunlarını bilen genç bir kardeşinizim. Bölgeye hakim olduğumuz için sorunlara da hakimiz. Bu anlamda daha önce de MHP'nin çeşitli kademelerinde görev aldım, üzerimize düşen tüm sorumlulukları fazlasıyla yerine getirmeye çalıştım. Milletvekili aday adaylığı için de çevremizden gelen destek ve önerilerin ardından aday adayı müracaatı yaptım. Bölgemiz için ülkemiz hayırlara vesile olsun. Yine tüm müslüman aleminin mübarek Ramazan Ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirmelerini temenni ederim"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)