Milletvekili Prof.Dr.Candan: “Bu kent için milletvekili olup olmamamız önemli değil. Bu kente bir vefa borcumuz vardı, öyle başladık, bu kent istediği sürece biz hangi konumda olursak olalım, gücümüz yetiyorsa elimizden geleni yapacağız”

 

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Kdz.Ereğli’de kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek milletvekilliği yaptığı dönem içerisindeki desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 

MUHTARLAR DERNEĞİ

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Dernek Yönetiminin yanı sıra çok sayıda köy ve mahalle muhtarlarının bulunduğu ilk ziyarette konuşan Milletvekili Prof.Dr.Candan, “Görev yaptığım süre içerisinde önemli hizmetleri vatandaşlarımıza sunmaya çalıştık. Emeğinize, yüreğinize ve desteğinize teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek Başkanı Kılıç da Milletvekili Candan’ın görevi süresince gerek muhtarlara gerekse vatandaşlar ile iyi bir diyalog kurduğunu ifade ederek, “Hizmetlerinizden ve bizlerin her zaman yanımızda olmanızdan ötürü tüm muhtarlarım ve halkımız adına şükranlarımı sunuyorum. Her zaman yanınızdayız” ifadelerine yer verdi.

 

TÜRK METAL SENDİKASI ZİYARETİ

Kalabalık bir grup ile Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret eden Milletvekili Candan konuşmasında, “Bir birlikteliğimiz oldu bu birlikteliğimiz içerisinde birbirimizi anlayarak, birbirimize destek olarak devam ettik. Bu desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da çalışmalar Ereğli için devam edecektir. Bir devir teslim süreci bize düşen de buna saygı duymaktır. Ben Ercan Candan olarak bu 4 yıl boyunca oluşan dostluğumuzun bir göstergesi olarak teşekkür etmek istedim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sendika Şube Başkanı Odabaş da, Candan’ın milletvekilliği döneminde önemli bir birliktelik sağladıklarını belirterek, “Daha önce olmayan istişareleri Candan ile kurduk. Bize her konuda sahip çıktınız, destek oldunuz. Ben teşkilatım ve işçilerimiz adına teşekkür ediyorum. Teşekkür ederim derken bu bir veda olarak da olmasın. Görüşüp bazı konularda istişarelerimizi sürdüreceğiz. Bizi nezaketen düşünüp yanımıza gelmenizden de mutlu olduk”

Candan ayrıca Erdemir’de meydana gelen kaza nedeniyle Odabaş’a geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ

Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan Milletvekili Candan gösterilen yakın ilgiye teşekkür etti. Tezel, Milletvekilliği döneminde ilçenin gelişmesinde önemli hizmetler sağladığını ifade ederek, “Birçok hizmetin gelmesinde büyük katkılarınız, hizmetleriniz var, Allah razı olsun çalışmalarınızdan ötürü sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekilliği döneminde hizmet etmek için var gücüyle çalıştıklarını kaydeden Candan, “Yaptıklarımız var yapamadıklarımız var, iyisi kötüsü ile 4 yıllık bir süreç geçirdik. Hepsi bir tarafa sizler gibi dost edinmenin gururunu yaşıyoruz. Bana teşekkür etmenize gerek yok, ben sadece görevimi yaptım. Adet olmuş teşekkür ediliyor ama bizim bu görevimizdi biz de bu görevi yerine getirdik. Kooperatif ile mümkün olduğu sürece yakın temas kurduk ve bu süreçte de bana yakınlık gösterdiniz, desteğinizi gördüm. Süremin bitmesine az bir kala teşekkür etmek istedim. İnşallah bundan sonra da dostluğumuz devam eder. Bu kent için milletvekili olup olmamamız önemli değil. Bu kente bir vefa borcumuz vardı, öyle başladık bu kent istediği sürece biz hangi konumda olursak olalım, gücümüz yetiyorsa tabiki yapmak için elimizden geleni yapacağız” sözleri ile konuştu.

Milletvekili Prof.Dr.Candan, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, İşçi Emeklileri Derneği Kdz.Ereğli Şubesi, Kdz.Ereğlililer Derneği, Kdz.Ereğli Kent Konseyi’ni ziyaret ederek teşekkür ziyaretlerini tamamladı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)