Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ak Parti Alaplı İlçe teşkilatına Alaplı Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, AK Parti Ak Parti Alaplı İlçe teşkilatına giderek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Çimenoğlu başvurusunu AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu’na teslim etti.

Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu makamların bir hizmet yeri olduğunu asla bir meslek yeri olmadığını söyledi. Demokratik yarışta mühim olan sonucu olgunlukla karşılayabilmek olduğunu ifade eden Çimenoğlu, şunları kaydetti:

 

“Bu bir demokratik yarıştır. Mühim olan bunu sonucunu olgunlukla karşılayabilmek içimize sindirebilmektir. Bu makamlar bir hizmet yeridir. Bir meslek yeri değildir. Eğer nasipse kısmette varsa Allah size bu makamları nasip ederse hizmet ederseniz. Değilse başka yerlerde başka şekilde hizmet edersiniz. Yeter ki içinizde insan sevgisi olsun. Bunu hayatın her kademesinde her köşe başında gerçekleştirebilirsiniz. Ben daha öncede bir belediye başkanlığı yaptım. Şu an tekrar belediye başkanıyım. Alaplı’da başlattığımız çok güzel projeler var. Sayın Çaturoğu’nun döneminde başlayıp devam eden ve yeni başlayan birçok projelerimiz var. Alaplı’yı çok seviyoruz. Bulunduğum 23 senedir. Bir gün ne yapacağım. Bu günümü nasıl geçireceğim diye bir gün bile canım sıkılmadı. Dar ve zor zamanımızda dostlarımız hep yanımda oldu. Görevim icabı İlçe dışında olmak zorunda kaldım. Hiç gözüm arkada kalmadı çünkü Alaplı’da aileme herkesin sahip çıktığını biliyordum. Yapmış olduğum projelerin sonunu getirebilmek, bundan sonraki projeleri yapabilmek için sayın milletvekillerimiz, Bakanlarımızın Başbakanımız recep Tayyip Erdoğan’ın en önemlisi İlçe teşkilatımızla birlikte Alaplı’ya çok büyük hizmetler etmek istiyoruz. Devam etmekte olduğum Alaplı Belediye başkanlığı görevine tekrar önümüzdeki dönemde de devam etmek için, Belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatımı yapıyorum.”

 

Çaturoğlu’da, Çimenoğlu’nun aday, adaylığı başvurusu Alaplı için hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiğini, inşallah 2014 Mart ayında belediye başkanlığı, İl genel ve Belediye meclis üyeliklerini kazanarak Ak Parti hizmetini sürdüreceğiz” dedi.