Ülkenin MHP’ye ihtiyacı olduğunu belirten Zonguldak Milletvekili aday adayı Yavuz Erkmen, “Ben bugünün şartlarında sadece Zonguldak değil, Türkiye’de vatandaşlarımızın MHP çatısı altında toplanmasını ülkemizin geleceği açısından önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili aday adayı Yavuz Erkmen, Ereğli İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

ENAZ 2 MİLLETVEKİLİ HEDEFİ

MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, önceki Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen’in aday adaylığı sürecinde başarı temennisinde bulunarak, “Bölgemizde en büyük başarıyı elde etmek için teşkilatlarımız her zaman çalışmaya hazırdır. MHP Ereğli İlçe Teşkilatı bölgenin çalışkan teşkilatları arasındadır. Burada hedefimiz Zonguldak’ta en az 2 milletvekili parolası ile yola çıktık. Tabi gönül 5’te 5’i arzu ediyor. MHP’nin tek başına iktidar mücadelesinde bölgemizden en büyük katkıyı vermek için inşallah genç kadrolarımızla,  kadın kolları ve ülkü ocakları ile bütün gücümüzle elimizden gelen çalışmaların fazlasını ortaya koyarak bu yolda yani tek başına iktidar mücadelesinde Zonguldak’tan en büyük katkıyı vereceğiz”  dedi.

 

“ZONGULDAK’TA DA GÖREV YAPTIM”

Vatandaşların sadece Zonguldak değil ülke genelinde MHP çatısı altında toplanmasının vatanın geleceği açısından önemli olduğunu belirten Erkmen şunları söyledi: “Bilindiği üzere bu bölgede uzun süre görev yaptım,1989 yılında Safranbolu Kaymakamı olarak başladığımız görev süreci içerisinde ve daha sonraki görev aşamasında Karabük, Bartın ve en sonunda da Zonguldak’ta kısmet oldu görev yaptık, dolayısıyla bu bölgeden ömrünün belli bir kısmını geçirmiş bir kardeşiniz olarak, bürokrat ceketimizi çıkartıp, Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı oldum.

 

“HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR”

Ben bugünün şartlarında sadece Zonguldak değil, Türkiye’de vatandaşlarımızın MHP çatısı altında toplanmasını ülkemizin geleceği açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bizlerde Türkiye’deki vatandaşlar gibi, bir vatandaşlık görevimizi yaptığımıza inanıyorum, çünkü hepimize görev düşmektedir. Bizler bayrağını seven, vatanını seven, vatanın bölünmez bütünlüğü için uğraşan ve bu uğurda her şeyimizi feda eden kişileriz. Şehit kanlarıyla sulanmış bu vatanımızın bizlere emanet olduğu bilincindeyiz ve bunu da ilerideki kuşaklara en iyi şekilde kardeşlik içerinde devretmenin hepimizin sorumluğu olduğunun inancındayız. Biz bu çatı altında giderek güçleneceği, büyüyeceği ve sonuçta Türkiye’de iktidar olarak halkımızın hizmetinde olacağına inanıyoruz ve bize bu anlamda düşen görevi nacizane olarak yerine getirmek istiyoruz”  dedi.

 

“MHP’YE BÜYÜK HEYECAN VAR”

Zonguldak ve Türkiye’de MHP’ye vatandaşlar tarafından büyük heyecan duyulduğunu belirten Erkmen konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Vatandaşlarımızda MHP’ye karşı çok büyük heyecan var, Tabi ki buda teşkilatlarımızdaki heyecanın karşılığı, Görev yaptığım dönemden bazı arkadaşlarımızı tanıyorum ve onları çabalarını biliyorum ve takdir ediyordum, ama içinde de yer aldıktan sonra onların samimiyetini, onların vatan sevgisini bayrak sevgisini ve çalışma azmini görünce kadın kolları ve ülkü ocakları ile birlikte daha da hayranlığım artıyor. Bu anlamda da ben arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum, Bende arkadaşlarımla birlikte teşkilatın esas olduğu bilinci içerisinde hareket ederek bir tarafta teşkilatlar bir taraftan bizler hep birlikte gayret gösterip Zonguldak’ta bu çıtayı yükseğe çekmeye çalışacağız, bizler bunun birer neferiyiz. Bizler birlikte mücadele edeceğiz ve sonuçta Allah’ın izniyle hepimizin yüzü gülecektir. Bizim Zonguldak ta birinci parti gelmemiz kimseye sürpriz gelmesin, Çünkü bize sürpriz değil biz bunu inancındayız bunun için çalışacağız ve bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz, bizim iddiamız Zonguldak’ta birinci parti olma iddiasıdır, Çünkü Zonguldak ve Türkiye’nin buna ihtiyacı var ve şu anki Türkiye’nin tablosu bunu gösteriyor”

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)