AK Parti’den Zonguldak Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Memur-Sen Zonguldak Eski Şube Başkanı Kamuran Aşkar, Karaelmas Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Aşkar konuşmasında şu görüşmelere yer verdi.

“Şehrimizin en önemli sivil toplum örgütlerinden olan Karaelmas Gazeteciler Derneğini Başkanımız Osman Sav ve Başkan Yardımcısı Mustafa Emen’i ziyaret ediyoruz. Zonguldak’tan AK Parti’den aday adayı olarak yola çıkmış bulunuyorum. Zonguldak’ın ilçelerinden, beldelerinden, köylerine kadar her bölgesini karış karış gezmiş, her bölgenin insanlarının sorunlarını yakinen bilen bir kardeşiniz olarak Zonguldak’ta göreve talip olduğumuzu ve bu göreve talip olurken de özellikle Zonguldak’ın sorunlarını bildiğimiz gibi ricacı makamdan icracı makama giderek Zonguldak adına kazanımlar sağlayabileceğimize inandığımız için yola çıktık. Bunu ısrarla vurguluyorum. Çünkü artık ricacı dönemimiz geçmiştir. Ricacı dönemimizde Zonguldak adına söylediklerimizi icracı olarak faaliyete geçirme dönemimiz gelmiştir. Ve bu kapsamda yapılacak olan bu seçimlerde halkımızın teveccühü ile bu seçimlerde bize yer verilirse partimizin lideri olan değerli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, değerli Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun 2023 ve 2071 vizyonunda yer alarak ülkemize, milletimize ve şehrimize hizmet etmek yegâne önceliğimizdir ve bu öncelik içerisinde bize rol verildiği takdirde de bütün enerjimizi, bütün emeğimizi, bütün mesaimizi Zonguldak adına, ülkemiz adına ve milletimiz adına harcayacağımızı tekrar ediyorum. Bize zaman ayırdıkları için başta Osman Sav ve Mustafa Emen’e teşekkür ederim.”

 

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav da yaptığı konuşmada şunları söyledi :

“Kamuran Başkan’ımızı çok etkin bir sivil toplum örgütü olan Memur-Sen’inin temsilcisi olarak tanıdık. Zaman zaman beraber de çalıştık. Zonguldak’ın gerçekten aktif bir sivil toplum örgütünden milletvelliğine aday oldu. Nasipse inşallah bu görev de layık görülür. Zonguldak’ın sorunlarını yıllarca bilmesi, aktif bir sivil toplum örgütünün yıllarca temsilciliğini yapması çok büyük bir avantaj Zonguldak için diye düşünüyorum. İnşallah Zonguldak için, bölgemiz için, ülkemiz için hayırlı olur. Biz istiyoruz ki Zonguldak bölgemize gerçekten somut icraatlar yapabilecek insanların gelmesi, hem sorunları bilen hem de sorunlarıyla dertleşen bir milletvekili olmasını istiyoruz. Böyle insanların gelmemesi nedeniyle Zonguldak çekti yıllardır. Bunu iktidar, muhalefet hiç ayırt etmeden söylüyorum. Umarım dediğim gibi sizler, ülkemize ve Zonguldak için hayırlısı olur.”