Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve adayı Zeki Çakan, Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde seçim ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi destek ziyaretlerine aralıksız devam eden MHP Zonguldak Milletvekili ve adayı, Eski Enerji, Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, Kdz Ereğli’ye bağlı çevre ve civar köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 “ERDEMİR’İ BİZ KURTARDIK VE 1975 KİŞİYİ KADROYA ALDIK”

 MHP Milletvekili Çakan ilk olarak ilçeye bağlı Çayırlı Köyü’nde vatandaşlarla birlikte oldu. Çakan, burada yaptığı konuşmasında TBMM’deki 28 saat 46 dakikalık çalışma süresini kendisini dinleyenlere şöyle aktardı; “7 Haziran 2015 seçimlerinde beni Zonguldak Milletvekili olarak görevlendirdiğinizden sonra 28 saat 46 dakika parlamentoda bulundum. Bu süre içerisinde bu güne kadar Zonguldak’ın iletilmeyen sorunlarını A’dan Z’ye sözlü önerge, yazılı önerge, araştırma ve soruşturma önergeleri vermek koşulu ile gündeme getirdim. Bu yaptığım çalışmaları birer dosya halinde mahalle ve köy muhtarlarımıza iadeli taahhütlü yolladım. 13 yıldır İktidar partisi görevde 13 yıldan beri Zonguldak’a ne yapıldığı da ortada. Maalesef ve maalesef 2000 yılında TTK’ya 4 bin kişi işçi işe aldık, ondan sonra kaç kişi alındığını siz benden çok daha iyi biliyorsunuz. 17 Bin kişi çalışıyordu, önceki gün TTK genel Müdüründen aldığım bilgiye göre 8 bin 800 kişiye düşmüş. Bu ne biçim bir adaletsizlik. Siz bunları buralara gelen milletvekillerine hiç izah etmediniz mi Adama sorarlar “Sen 13 yıldan bu yana Zonguldak’a ne yaptın” diye. Sorun gelen milletvekillerine. Erdemir kapanıyordu 1975 kapı dışına bırakılıyordu. Ne yaptık o 1975 kişiyi tek görüşmede kadroya aldık. Şimdi beni gören herkes bana “Allah razı olsun, senin sayende ekmek yemekteyiz” diyor. Bundan sonrada çalışmalarımız devam edecek. Her kişinin hakkını savunacağım ve de savunmaya da devam edeceğim.


 
“İNŞALLAH ZONGULDAK’A “BAKAN” OLARAK GELECEĞİM”

 Ben sizler için Zonguldak için gövdemi taşın altına koydum. Zonguldak sahipsiz kalmış. Bizde o sahipsiz kalan Zonguldak içinde mücadelemizi elbette ki sürdüreceğiz. Şunu unutmamak gerekirse eğer sizin vereceğiniz oylarla tekrar seçilip parlamentoya beni tekrar gönderirseniz Zonguldak’a “Bakan” olarak geleceğim. Size de söz veriyorum buraya da bir lise yapımı konusunda sözüm sözdür.”

 MHP Zonguldak Milletvekili ve adayı Zeki Çakan, daha sonra seçim ziyaretlerine Çaylıoğlu, Kızılcapınar, Subaşı, Pembeciler, Rüşanlar, Gebedoğan, İmranlar, Osmanlar, Yunuslu ve son olarak da Çiğdemli köylerinde devam edecek.

 Çakan’ın köy ziyaretine; İl Başkan Vekili Asım Tazegül, İlçe Başkanı Talat Şeker, Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz ile partililer eşlik etti.