Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk beraberinde İl ve ilçe yöneticileri ile Kandilli Belediyesi'ne giderek vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı. Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın'ı ziyaret eden Milletvekilleri belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi aldılar.

Belediyenin imkanları doğrultusunda belde halkına hizmet vermeye çaba gösterdiğini belirten Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, "Halkımızın beklentileri var ve bu beklentileri karşılayabilmek için ekibimiz ile yoğun bir çaba içerisindeyiz. Göreve geldiğimizin hemen ardından beldemizin sorunlarını öncelik sırasına göre belirledik ve bu doğrultuda çözümü için çaba gösteriyoruz. Kandilli bu bölgenin önemli bir noktasıdır, yıllarca ülke ekonomisine çok ciddi katkılar sağlamıştır. Göç veren beldemizi göç alan bir noktaya getirebilmek en büyük hedefimiz. Çalışacağız ve yine çalışacağız" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk de Aydın'ın göreve gelmesinin hemen ardından belde de önemli çalışmalar yaptığını belirtti, çalışmalarından ötürü kutladı.