*** Yıllardır sürücülerin çile çektiği Gülüç köprüsü ile Kepez arasındaki yol güzergahı nihayet çözüme kavuşturuluyor. Milletvekili Candan, ihale süreci tamamlanan, yer teslimi yapılan alanda çalışmaların yakın bir zamanda başlayacağını söyledi.

 

Bölgenin uzun yıllar kanayan yaralarından biri olan, çok konuşulmasına rağmen bir türlü çözüme kavuşturulamayan Gülüç Köprüsü ile Kepez yol güzergahındaki iyileştirme çalışmalarına nihayet başlanıyor. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın girişimleri ile başlatılan çalışmalarda yol güzergahının asfalt döküm ihalesi tamamlandı, ihaleyi alan firma şantiyenin büyük bir bölümünü oluşturdu, çalışmaların yakın bir zamanda başlaması bekleniyor.

 

ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü mühendislerinin geçtiğimiz günlerde yol güzergahında son duruma ilişkin bir değerlendirme yapıldığını söyledi. Candan, “Uzun zamandır bu yol güzergahı sorun teşkil ediyordu. Yaptığımız girişimlerin ardından Gülüç Köprüsü ile Kepez arasındaki alanın asfalt ihalesi yapıldı, ihaleyi alan firmaya yer tahsisi yapıldı ve firma Ereğli’ye gelerek şantiye kurma çalışmalarını büyük oranda tamamladı. 
Yolun alt yapı eksikliklerinin giderilmesinin ardından ise asfalt dökümü gerçekleştirilecek. Umut ediyoruz ki çalışmalar yakın bir zamanda başlayacak” dedi.