AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı  Özcan Ulupınar, Ereğli’de yaptığı ziyaretlerde, “Çalışmalarımız iyi gidiyor abi, nazar değmesin ben çok iyi görüyorum. “ dedi

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı  Özcan Ulupınar ve  Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte Ereğli’ de ziyaretlerde bulundu.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Milletvekili adayı  Ulupınar, çalışma mesaisini Ereğli’de sürdürdü.

Milletvekili Ulupınar ve Ereğli İlçe Teşkilatı ekibiyle, ilk olarak ziyaret turuna Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a giderek başladı.

ULUPINAR, BELEDİYE’DE UYSAL’A ÇAY İKRAM ETTİ

Ziyaretlerde ev sahibi Belediye Başkanı Uysal, Milletvekili Ulupınar ve İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır’ı belediye girişinde karşıladı. Milletvekili Ulupınar ve İlçe Teşkilat başkanı Çakır ile Uysal’ın görüş alış verişi sohbeti ardından Belediyede çalışanlar ziyaretler gerçekleştirildi. Belediye’de  her birimin çalışanları ile Ulupınar ve Çakır, tokalaştı. Ziyaretler sırasında Milletvekili Ulupınar, belediye’de  çay ocağına girerek, belediye başkanı Uysal’a ve yanında bulunanlara çay ikram etti. Milletvekili Ulupınar , belediyede ziyaretini ise, öyle yemeğini işçilerle birlikte yiyerek tamamladı.

ULUPINAR, BAŞSAĞLIĞINDA BULUNDU

Milletvekili günün 2. ziyaretinde Ereğli Balı Mahallesi’nde cenazeye katıldı. Balı Mahallesi’nde vefat eden eski muhtar Mustafa Yaman’ın cenazesine katılan Ulupınar ve Çakır, Yaman Ailesine başsağlığında bulundu.

ULUPINAR VE ÇAKIR TENİS’DE YENİŞEMEDİ

Günün 3. ziyaret turunda ise, İlçe’de Özel Utku Koleji Okulu yönetimini ziyaret etti. Burada Ulupınar ve Çakır’a Okulun Kurucu Şirket Müdürü Ali Çataklı ve Eşi Okul Müdürü Hülya Çataklı’nın yanı sıra Okul müdür yardımcıları yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Okul yönetimi tarafından bölgeye kazandırılan Eğitim Kampüsünde Ulupınar ve Çakır, tüm katları tek tek dolaştı.  Okul ziyaretinde Ulupınar’ın, İlçe Başkanı Çakır ile yaptığı tenis maçı  ve ise renkli görüntülere sahne oldu. Yapılan tenis maçı ise 5-5 beraberlikle tamamlandı.

Ulupınar, Okulun Kurucu Şirket Müdürü Ali Çataklı ve Eşi Okul Müdürü Hülya Çataklı’nın Ereğli’ye kazandırdıkları  eğitim kampusunu çok beğendiğini belirterek teşekkürünü sunarak Okul’dan ayrıldı.

Milletvekili  Ulupınar ve Çakır, günün 4’üncü ziyaret turunu Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne (EVEDER) gerçekleştirdi.

ULUPINAR, “ İYİ GİDİYOR ABİ”

Ulupınar ve Çakır, ziyarette Eveder Yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu.

Emeklilerin beklentilerini AK Parti karşılaşacağını belirten Ulupınar, “Bizim gündemimizde, her platformda konuşuyoruz. Emeklilerde yaşanan sorunların çözülmesi noktasında hesaplar yapılıyor. Diğer partililer bu konuda vaatlerde bulunmaya başladılar. Bu vaatler çok kolay verilir, ancak bu zamana kadar en iyi çalışmayı yine AK PARTİ halkımıza sunmuştur. Biz vatandaşımızdan kopuk değiliz. Her fırsatta burada vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ankara’da da kapımız hep açık oldu. Çalışmalarımızda iyi gidiyor abi, nazar değmesin ben çok iyi görüyorum. “ dedi

Ev sahibi Eveder Yönetimi ise, Ulupınar ve Çakır ekibini ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunarak, seçimlerde başarılar diledi.

Milletvekili Ulupınar ve İlçe teşkilatı başkanı Çakır, Ereğli’de belediye binası çevresindeki esnafları dolaşarak ziyaret turunu tamamladı.