AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileriyle birlikte; bugün ilk olarak Ereğli’de eğitim veren Cumhuriyet Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katıldı.

 

“Bilimin Işığında Cumhuriyet” sloganıyla okul bahçesinde gerçekleştirilen fuarda, öğrenciler, bazı deneyleri uygulamalı olarak Çaturoğlu ve partililere gösterdiler.

 

Başarılı buluş ve deneyleri nedeniyle öğrencileri, öğretmenleri ve velileri kutlayarak başarılarının devamını dileyen Çaturoğlu ve partililer; “Eğitime ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek” şeklinde konuştular.

 

HASTANEYİ KARIŞ KARIŞ GEZDİLER

Milletvekili Adayı Çaturoğlu, İlçe Başkanı Çakır ve beraberindekiler, Bilim Fuarı’nın ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne geçerek, hasta ve hasta yakınlarına ‘geçmiş olsun’ diyerek, karanfil dağıtıp destek istediler.

 

İlk olarak hastane girişindeki vatandaşlarla görüşen AK Parti heyeti, daha sonra Hastane Yöneticisi Muharrem Erdem’i ziyaret ederek, hastane ile ilgili bir sıkıntı olup olmadığı konusunda bilgi aldılar. Ciddi bir sıkıntılarının olmadığını ifade eden Erdem, önümüzdeki günlerde doktor ve hemşire sayısının artacağı müjdesini verdi.

 

KIZILCAPINAR’LI EMİNE TEYZE’DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Çaturoğlu ve partililerin hastane ziyareti, zaman zaman renkli görüntülere de sahne oldu. Kendisini Kızılcapınar’lı Emine olarak tanıtan bir hasta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanlığı dönemlerinde kendilerine sahip çıktığını ifade ederek; “Allah O’ndan ve şimdiki Başbakanımızdan da razı olsun. Sizlerin de bizlerin temsilcileri olarak bize sahip çıkacağınıza inanıyorum” dedi.

 

Polikliniklerde sıra bekleyen ve servislerde yatan hasta ve hasta yakınlarının tamamına karanfil takdim ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerinin sunan ve 7 Haziran seçimlerinde destek isteyen Çaturoğlu ve partililer, kendilerine iletilen sorunların çözümlerine yönelik yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler verdiler.