Devrek Muhtarlar Derneği’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve öğretmenevinde yapılan  iftar yemeğine Milletvekili Faruk Çaturoğlu da katıldı.

 

İftar yemeğinde konuşan Çaturoğlu birlik ve beraberlik mesajları verirken şöyle dedi:

 

“Bu akşam burada sizlerle birlikte bulunmaktan ötürü son derece mutluyum. Buradan Ankara’ya geçip, TBMM’sindeki Başkanlık seçimlerine katılacağım. Seçim öncesinde söz verdiğim gibi sizlerle hep beraber olacağız.  Devrek’e de sık sık gelip sorunlarına ortak olacağım ve çözüm bulmak için elimden geleni yapacağım.

Muhtarlık zor ve meşakkatli görevlerin başında geliyor. Sizler köyünüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorsunuz. Vatandaşların sorunlarını siz bizlere ileteceksiniz, bizlerde çözüme yönelik çalışacağız. Ankara’da bir kapınız olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Hep sizlerle birlikte olacağım.”

 

Çaturoğlu’nun yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekilli Hüseyin Özbakır, 24. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Devrek’in köy ve mahalle Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.