AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili adayı olarak açıklanan Faruk Çaturoğlu, partisinin Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinde kalabalık bir grup tarafından alkışlarla ve havai fişek gösterileri ile karşılandı.

 

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır yaptığı konuşmada,  "Milletvekilimiz Ercan Candan da dahil olmak üzere tüm aday adaylarımız bizimdir. Herkesin burada bir emeği, izi var. Bunların üzerine kat atmaya, çıtayı yükseltmeye birlikte çalıştık" dedi.

“KIYMETLİ MİLLETVEKİLİMİZ ERCAN CANDAN”
Çaturoğlu’nun emrinde olacaklarını ifade eden Çakır,  “Bugün 7 Nisan, saat 17 itibariyle de adaylarımız açıklandı. Bu seçim, Türkiye açısından kader seçimidir. Genel Merkezimiz ince eledi, sık dokudu, bütün aday adaylarımızı değerlendirdi. Takdirlerini bu yönde kullandılar. Biz İlçe Teşkilatı olarak Genel Merkezimizin ve adaylarımızın emrindeyiz. Çıtayı en yükseğe taşıma adına gayret göstereceğiz. Çok kıymetli Milletvekilimiz Ercan Candan da dahil olmak üzere tüm aday adaylarımız bizimdir. Herkesin burada bir emeği, izi var. Bunların üzerine kat atmaya, çıtayı yükseltmeye birlikte çalışacağız. Milletvekili adayımıza ve beraberindekilere hoş geldiniz diyorum. Biz kendisinin emrindeyiz” diye konuştu.

‘HEYECAN BİTTİĞİ ZAMAN HAYAT BİTER’
Milletvekili adayı olarak açıklanan Faruk Çaturoğlu’da konuşmasında heyecanın insanı motife eden bir duygu olduğunu anımsatarak, Heyecan bittiği zaman hayat biter” dedi. Milletvekili listesine girmesinde katkısı olan bütün parti teşkilatlarına da teşekkür ettiğini vurgulayan Çaturoğlu, “Bizde de her zaman heyecan olur. Bizim de duygulandığımız anlar oluyor. Bugün de onlardan birini yaşıyoruz. Ben öncelikle Milletvekili listesine girmemde katkısı olan bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü onların emeği zayii olmadı. Bu süreç, gerçekten temayül sonuçlarına da itibar edilen bir adaylık süreci oldu.

 “BİR İLKİ ORTAYA KOYDU”
Partimiz bir ilki ortaya koydu, sivil toplum kuruluşlarını da bu sürece kattı. CHP’li bir Belediye Başkanı arkadaşımız, aynı zamanda spor kulübü başkanı, temayüle katıldı, bize oy kullandı. Gerçekten emeğe saygı gösterildi, diye düşünüyorum. Tabiki sadece Zonguldak Teşkilatlarımız değil, Alt Komisyon, Ara Komisyon ve Üst Komisyon üyelerine de teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, bizi çalışma arkadaşı olarak listelerde seçilecek bir yerden aday göstermesinden dolayı müteşekkiriz, teşekkür ediyoruz.

“BİZDEN DAHA ÖNCE ÖĞRENDİLER”
En kalbi şükranlarımızı arz ediyoruz Sayın Başbakanımıza. Kurucu Genel Başkanımız, Başbakanımız ve halkın oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bugün saat 17’ye kadar, listede var mıyız, yok muyuz hiçbir bilgi alamadık. Bazı arkadaşlarımız bizden çok daha önce öğrendiler, ben buna eminim. Böyle bir süreç yaşadık. 2007 yılında da Aday Adayı olmuştum. Çok çaba sarf etmiştik o zaman. Nasip bugüneymiş. Ereğli ve Alaplı’nın birlik ve beraberliği hiçbir zaman bitmedi, bitmeyecek. Zonguldak’ta bu güne kadar yapılamayanların daha fazla yapılabilmesi için hep beraber mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çaturoğlu parti binasından ayrılması sırasında havai fişek gösterisi yapıldı.

 

(Haber Cem Sürmeneli)