7 Haziran Pazar günü yapılan Genel Seçimler öncesinde gittiği köylerdeki vatandaşlara, “Seçimden seçime gelen Milletvekili olmayacağım” vaadinde bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu seçimin hemen ardından başladığı teşekkür turlarını sürdürüyor.

Çaturoğlu İlçede Yalı boyu olarak adlandırılan Elmalı, Tepeören, Cemaller, Bayat, Ballıca, Sücüllü, Terzi ve Üçköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek, 7 Haziran seçimlerinde sağladıkları desteklerden ötürü teşekkür etti.

 

VATANDAŞLAR ŞAŞIRDI

Genel seçimlerin üzerinden henüz bir hafta dahi geçmeden karşılarında Milletvekili Çaturoğlu’nu gören vatandaşlarda pek alışık olmadıkları bu tablo karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

24 SAAT TELEFONUM AÇIK OLACAK

Gittiği köylerde vatandaşın alışık olmadıkları bu tabloyu da değerlendiren Çaturoğlu özetle şöyle dedi:

“7 Haziran’da AK Parti yine sandıklardan birinci parti çıktı. Vatandaşımız bir karar verdi, verdiği bu karara sonuna kadar saygı duyuyoruz. Bizler sizlere söz verdik.  Sadece seçim dönemi kapınızı çalan Vekillerden olmayacağız şeklinde. Bu sözümüzü görev süremin sonuna kadar tutacağım.  Şimdi 7 Haziran seçimlerinde bize oy veren, vermeyen herkese teşekkür etmeye geldim.  Bizler kucaklayıcı olacağız. Herkesin sorunlarını takip edeceğiz. Muhtarlarımız ile sürekli irtibat halinde olacağız. Benim cep telefonum 24 saat açık olacak.  Sizler asıl, biz vekiliz. Sizlerin verdiği oyları cebimize koyup da gidip, bir daha gelmemek olur mu?

Tek başımıza iktidar olamasak bile, bizi 10. seçimde de tekrar açık ara şampiyon yaptınız. Bize oy verenin de vermeyenin de her kesimin Milletvekiliyim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizim hedefimiz bütün insanların kalbini, gönlünü kazanarak partimizin en üst noktada sandıkta verim almasına sebep olmak. Sorumluluğumuz büyük. Durmadan gece gündüz çalışacağız. Sizler destek veremeye devam edeceksiniz, bizlerde hizmet etmeye”

 

VATANDAŞLAR MUTLU OLDU

Çoğu vatandaşlarda Çaturoğlu’nun bu sözleri karşısında hayranlıklarını ifade ederken,  “Biz hayatımız boyunca böyle bir şey görmedik. Bize Vekiller seçimlerden önce gelirler,  bir daha görme fırsatımız olmazdı, seçimlerin üzerinden daha bir hafta bile geçmeden bizleri ziyaret etmeniz, son derece memnun etti” ifadelerini kullandı.

Yine bir vatandaşın, “Ben 68 yaşındayım, ilk defa böyle bir şey görüyorum. Biz seçimlerden seçimlere gelen Milletvekillerine alışığız, seçimlerden 3-4 gün sonra gelen değil, bir daha ki seçimlere yine siz oy vereceğim” sözleri dikkat çekti.

 

BAYAT’TA MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Bayat İlk ve Ortaokulunda düzenlenen Mezuniyet törenine de katılan Çaturoğlu burada dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi, kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ÇAKIR’DA EŞLİK ETTİ

Çaturoğlu’nun gerçekleştirdiği köy ziyaretlere AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren ve Ayhan Taşdelen ve parti yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.