AK Parti'den Zonguldak 2. Sıra Milletvekili adayı gösterilen Faruk Çaturoğlu, Alaplı İlçe Başkanlığına geldi. Çaturoğlu, partide tebrikleri kabul ediyor. Çaturoğlu'nun birazdan Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığına geleceği öğrenildi.

Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu parti binasında ilk açıklamasını da yaptı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Çaturoğlu'nun konuşması şu şekilde:

"2015 Milletvekili seçimleri ile ilgili aday adaylığı sürecinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Resmi olarak aldığımız bilgilere göre Zonguldak ilinin 5 tane milletvekili seçilecek, 5 adayımız olacak. Adalet ve Kalkınma Partisinden ben deniz kardeşiniz 2. sıradan aday gösterildim. Öncelikle hepimize Zonguldak'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Elbette listede bizden daha çok değerli kardeşlerimiz de var.


"30 TANE ADAY ADAYIMIZ VARDI"
30 Tane aday adayımız vardı bunların hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız ama bu demokratik bir yarış, neticede bir de nasip, kısmet meselesi. 2007 yılında da bildiğiniz gibi Belediye Başkanlığını bırakarak Zonguldak Milletvekilliğine talip olmuştuk, aday adayı olmuştuk, çok da mücadele etmiştik ama nasip olmamıştı. Şimdi bugünlere nasip oldu. Bu tabiki ağır bir sorumluluk ve yük, üstümüze derin bir yük yüklemektedir.


"YÜKÜ OMUZLARIMDA HİSSEDİYORUM"

Sadece Zonguldak'ın değil ülkemizin de yükünü şimdiden omuzlarımda hissetmeye başladığımı söylesem yalan söylemiş olmam. Çünkü hem Zonguldak'ımızın kendine has yapılasl sorunları var hem de ülkemiz çok ince bir yoldan geçiyor şuanda. 2023-2053-2071 hedeflerine ulaşacak bir kadronun iş başına gelmesi için bu mücadelenin içerisindeyiz.

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Biliyorsunuz sağlıkta eğitimde ulaştırmada daha bir çok alanda 13 yıllık AKP iktidarın da önemli işler sağlandı elbette yapılamayan işler de var bunların bilinci içerisindeyiz. Bundan sonra yapılamayan işlerdeki çözümün de bir parçası olmak için mücadele vereceğiz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Haziran seçimlerinin Alaplı'ya, Zonguldak'a, ülkemize insanlık alemine hayırlar getirmesini cenabı allah'tan temenni ediyorum"


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)