Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yoğun geçen genel kurul çalışmalarından fırsat bulur bulmaz soluğu seçim bölgesi Zonguldak’ta almaya devam ediyor.  

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün,  AK Parti Yönetim kurulu Üyeleri ve partililer ile birlikte Belde Belediye Başkanı Başol’u makamında ziyaret ederek, Ormanlı’nın sorun ve taleplerini içeren dosyayı aldı, çözüm yolları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.



Çaturoğlu’nun ziyaretiyle ilgili şu açıklama yapıldı:

“Zonguldak’ın tüm köyleri gibi Ormanlı’nın da sorunlarını önemsiyoruz. Ormanlı’da TOKİ çalışmaları kısa sürede başlayacak, ulaşımla ilgilide sorunları süratle çözmeye çalışıyoruz. Ormanlı Belediye Başkanımız Başol Zonguldak’ın en çalışkan belediye başkanlarından biri, Ormanlı’ya yapacağı her yatırımda yanındayız. Ankara’da kapı kapı dolaşıp, Ormanlı’ya ne kadar daha hizmet verebiliriz, bunun çalışmalarını yapıyoruz. Bu çalışmalarda meyvelerini vermeye başladı. “