CHP  Kdz.Ereğli ilçe  Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkan Adaylığı resmen açıklanan Başkan Halil Posbıyık’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

Posbıyık “Allah daima doğruların yardımcısı. Bunu açık ve net olarak söylüyorum. Bizim tek düşüncemiz Ereğli’ye hizmet. Ülkemizin bu ortamında bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.”

 

 

CHP  Kdz.Ereğli ilçe  Başkanı Hayrettin Kartal ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları  başkan ve yöneticileri Belediye Başkan Adaylığı resmen açıklanan Başkanı Halil Posbıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

İlçe başkanı Kartal, ziyarette yaptığı açıklamasında CHP İlçe Örgütünün bütün kurullarıyla birlikte tam destek verdiklerini belirterek “Kafa karıştırıcı dedikodular ortadan kalktı. CHP ailesi tümüyle başta siz ve bütün adaşlarımızın arkasındayız. Hep birlikte omuz omuza çalışacağız. 30 Mart akşamı hem Ereğli’de hem diğer bölgelerimizde yeni bir sayfa açılacağına yürükten inanıyorum. İlçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, il genel meclis üyeleri. CHP ailesi olarak en ücra köşedeki üyesine kadar yanınızdayız. Bu yarıştan zaferle çıkacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

 

Posbıyık ise ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Ereğli halkı bana parti gözetmeksizin hep destek verdi. Hepsinden Allah razı olsun. Ereğli’de herkes dedikodu yapıyor. Bitmez tükenmek bilmeyen dedikodulara kulak asmayacağız. Yalanlara dolanlara işimiz olmayacak. Allah daima doğruların yardımcısı. Bunu açık ve net olarak söylüyorum. Bizim tek düşüncemiz Ereğli’ye hizmet. Ülkemizin bu ortamında bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu seçimler ülkenin seçimidir.  Ereğlimiz için ülkemiz için var gücüyle çalışmamız gerek. Kimseyi kırmadan gücendirmeden bizden sonra gelecek neslin daha iyi yaşayabilmesi için gayret içinde  olalım. Ziyaret için hepinize teşekkür ediyorum.”