Ak Parti Alaplı Belediye Başkan aday adayı G. İsmail Öztürk, “7 aday adayı arkadaşımız ayrı, ayrı partilerden aday olsa CHP buradan yine sıyrılamaz. Bu seçimin galibi yine biz oluruz” dedi.

Öztürk, Parti binasında düzenlediği toplantıda, yaptığı konuşmada, 3 Milletvekilimiz, İl başkanı ve Teşkilatın önde gelen saygın büyükleriyle görüşerek aday adayı olduğunu söyledi.

Anketlerde çıkmadığım takdirde hiçbir şekilde talebinin olmayacağını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin 2023 vizyonuna, 2071 vizyonuna inanmış bir aday adayı olarak Alaplı’yı vizyonun gerisine bırakmama adına bölgenin ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlamak adına aday adayı oldum. 7 tane aday adayı arkadaşımız var. Hepsi birbirinden değerli kaliteli güzel bir yarış olacak. Öyle bir şey gördük ki toplumda giderken belki yüzerce insan bize şunu söyledi. Siz bir birini yerken aradan CHP sıyrılır. Biz 7 arkadaşımızda ayrı, ayrı partiden aday olsak. CHP burada yine sıyrılamaz. Biz bu seçim yine galibi oluruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın bu gün dahi aday adayı arkadaşlarımız burada bulunarak destek vererek bu benim şahsımda değil Ak Parti vizyonun yanında duruşlarının bir göstergesidir. Hangimiz aday olursa olsun Alaplı en iyi hizmeti edeceğine inanıyoruz. Ben Alaplı ya ilk geldiğimde 28 yaşlındaydım. Bana aday adaylığı teklif edilmişti.2004 yılında bu süreçleri yaşadım. En son gecen dönem yaşamıştım. Çözümü yukarıda değil sizlerin arasından arayacağım. Sizlerin istediği sevdiği ilçenin önünü açacağını inandığınız adayın karşınıza çıkacağına inanıyoruz. Bundan 15 gün önce aday adaylığı müracaatında bulunurken siyasi büyüklerimle görüştüm.3 milletvekili il başkanım ve teşkilatımın önde gelen saygın büyüklerimle görüştüm. Alaplı’yı yönetecek vizyonumun olduğuna, halkında buna teveccüh göstereceğine inandığımı ifade ederek bu yarışa dahil olmak istedim. Hepsi memnuniyetlerini ifade ettikten sonra anketlerden çıkmazsam karşınıza hiçbir talepte bulunmak için gelmem. Yukarıda hiçbir tanıdığım yok tek tanıdığım sizlersiniz. Alaplı hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız.